28 de juny 2019

De vacances

Avui tècnicament ha estat el meu darrer dia de treball, hem fet el claustre final i ens hem acomiadat fins el setembre... (els no-mestres perdoneu la cruesa...).
Recordo les sensacions del mateix dia d'ara fa un any... Estava esgotat...Em quedaven encara uns quants dies d'acabar de complimentar paperassa, de passar per l'escola a acabar d'endreçar espais i papers, de tancar carpetes i, per descomptat, no em quedaven ni les més mínimes ganes de programar res per al curs següent ni d'apuntar-me a cap curs de formació... NOMÉS NECESSITAVA DESCANSAR MOLT!
Aquest any les coses són molt diferents...
D'entrada no tinc previst tornar a l'escola perquè no em queda cap tasca pendent. Dilluns començo un curs de formació després de molts anys de no fer-ne cap i estic revisant i ordenant propostes per a aplicar el curs vinent.
La gran diferència és que aquest curs no he fet de tutor després de molts anys de fer-ho. L'energia dels 50 anys no és la mateixa dels 30, però evidentment l'experiència és molt més gran. Poder gaudir de tot el que em dóna l'experiència sense haver de deixar-hi la salut física i mental per falta d'energia ha estat un luxe fantàstic.
He gaudit molt amb la feina (tot i que sempre he gaudit amb la feina), però enguany sense tenir els maldecaps i l'estrès que m'hi havia acompanyat els darrers anys i ho agraeixo enormement.
Tinc per davant dos mesos amb algun projecte a materialitzar (nova pel·lícula...?), molts llibres per llegir, poemes per escriure i temps per gaudir, que sempre és el millor dels regals possibles.

2 comentaris:

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR