11 de des. 2018

L'SJD Pediatric Cancer Center es fa realitat

Em faig ressò d'un vídeo que m'ha arribat anunciant-me que el SJD Pediatric Cancer Center (centre oncològic infantil de Sant Joan de Déu) ja és una realitat. Aquell projecte apadrinat per Leo Messi i l'eslógan "Per als valents" ha recaptat fons suficients per fer-se una realitat i es començarà a construir al costat de l'Hospital d'Esplugues i tenen previst que entri en funcionament el segon semestre del 2020.
I ho comuniquen amb un bonic vídeo protagonitzat per un nen malalt i la colla castellera dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú.
Al final del vídeo us ofereixo el text d'agraïment que l'acompanya...

Me n'alegro molt!


Gràcies a tots els que ens heu ajudat a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa. Entre tots, ho hem aconseguit. A partir d'ara totes les donacions #ParaLosValientes es destinen a finançar tractaments per a infants sense recursos de països menys afavorits, seguir avançant amb nous assaigs clínics i facilitar l'allotjament, la manutenció i tot el suport emocional necessari per als nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR