15 de maig 2013

Homeboy

HOMEBOY és el títol d'una pel.lícula de 1988 dirigida per Michael Seresin i protagonitzada per Mickey Rourke. No recordo molt bé l'argument, tracta bàsicament d'un perdedor que fa de boxador i s'hi juga la vida i l'enganyen i tot li surt malament. Crec que la crítica la va destrossar tant pel guió (del propi Rourke) com per les interpretacions.
La vaig veure a Saragossa mentre estava fent la mili i em va impactar sobretot la banda sonora interpretada per l'Eric Clapton, amb unes melodies tristes que il.lustraven perfectament l'atmosfera decadent i melancònica del film. Fins i tot amb alguns talls estripats, amb llargs solos de bateria que reforçaven passatges dramàtics de la pel.lícula.
En aquell temps jo estava subscrit al B.I.D. (Boletín Informativo Discoplay) i demanava discos que m'arribaven en paquets contra reemborsament que havia d'anar a buscar a les oficines de Correus. I vaig comprar aquest disc de música "especial". I el vaig sentir moltes vegades i quan l'escoltava em transportava a aquella atmosfera decadent dels perdedors i era un paisatge sonor suggerent en que em sentia còmode.

No sé perquè m'ha vingut aquest flash a la memòria, però m'ha vingut molt de gust compartir-lo aquí i us demano que escolteu aquesta cançó d'Eric Clapton i em digueu si us agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR