19 de nov. 2011

Un vídeo musical divertit

Aquesta notícia no és gens transcendental.
M'han fet arribar el vídeo d'una cançó d'un jove grup musical de Manresa: els NO GLORY. Si us he de ser sincer no els conec massa. De fet només sé que el seu baixista és el Jordi Escrigas, ex-alumne de la meva escola i fill de la meva companya Anna Torné. Ella és qui em va ensenyar el vídeo que té la particularitat que està enregistrat al 2 DE PIQUES, la botiga de còmics que regenta el Jaume Escrigas (pare del baixista i marit de l'Anna) que tanca el triangle.
El vídeo el vaig trobar molt divertit i enginyós, amb molts canvis de vestuari i pentinats, una cançó molt trepidant i un guió entretingut, amb l'afegit de l'aparició "estelar" del JOSMAR a la part final.
No és pas un grup famós i suposo que aquest vídeo no tindrà un gran recorregut. Per això m'ha semblat una bona idea difondre'l des d'aquí, sense cap més pretensió, que fer-vos passar una bona estona.
Així doncs us deixo amb el vídeo de la cançó "Wiseman" dels "No Glory".

2 comentaris:

  1. doncs a mi m'han agradat, són canyeros!! tot i que la lletra no s'enten gaire

    ResponElimina
  2. Jo d'anglès vaig més aviat peix, però també penso que la cançó no està malament i el vídeo el vaig trobar força divertit i enginyós...
    Eladi

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR