4 de maig 2020

* dilluns 4-5-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dilluns 4-5-20

Un llibre: TODO LO QUE NO TE CONTÉ de Celeste Ng. Aquesta novel·la em va caure als dits un any que havia acabat tots els llibres a la platja. No n'esperava res i em va encantar. Ens parla de la família Lee, les relacions dins del matrimoni, els seus problemes per a integrar-se i tot el que esperen de la Lydia, la filla gran que té els ulls blaus de la mare i les faccions xineses del pare, del preu que es pot arribar a pagar per ser la filla predilecta. Una noia desapareguda, un llac proper a casa seva, un noi de mala fama amb qui es veia... La novel·la va dosificant la informació fins que caus a la teranyina i ja no en pots sortir.

Un disc: RUNNING IN THE FAMILY de Level 42. Avui torna un vinil dels 80 que em transporta al viatge de fi de curs de 3r de BUP a Mallorca. Música a cavall del pop i el funk amb el característic so del baix percudit amb la tècnica del slap, els sintetitzadors i les harmonies vocals amb algun falset. Aquest disc té uns quants himnes que tots recordarem...
Enllaços a algunes cançons: "Lessons in Love", "Children Say", "Running in the Family", "It's Over", "To Be With You Again", "Two Solitudes", "Fashion Fever", "The Sleepwalkers"

Un poema: PER CAMINS DE POESIA de Montse Cercós. Un exercici d'aquells que incorpora els elements de la llengua (lletres, accents, signes d'interrogació...) dins del poema, com uns personatges més...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR