31 de des. 2018

Adéu 2018!


S'acaba l'any 2018... Un altre any on han passat moltes coses i de tot tipus...

  • El cas Careta (el de la mort de la bibliotecària Helena Jubany) s'ha remogut i ha tingut presència als mitjans de comunicació. El 14 de febrer va ocupar un capítol del programa "Víctimas del misterio" de TV1. Del 8 de setembre al 17 de novembre va ocupar 6 capítols del programa "Crims" de CAtalunya Ràdio. El 4 de desembre va ocupar una hora de programa a Ràdio Sabadell.
  • A nivell polític es va acabar superant el bloqueig de l'article 155, però hem conviscut amb la falta d'unitat per les discrepàncies públiques entre els diversos partits independentistes i un cert impàs mentre arriba el judici als presos polítics. Des que els van portar a la presó de Lledoners hi hem anat diverses vegades a fer-los costat, hem patit amb la seva vaga de fam i hi hem passat jornades molt emotives com la de Nadal o el Messies Participatiu.
  • Hem fet algunes excursions familiars com la de Toulouse-Carcassonne-Narbonne, el muixing amb Caudellops al Port del Comte o el cap de setmana a Madrid per veure "El Rey León".
  • A nivell laboral vaig acabar segurament el millor dels meus cursos com a mestre amb experiències memorables com les entrevistes sobre el càncer, la creació de 2 jocs per participar al concurs Tísner o la creació dels videopoemes. En l'actual curs he canviat el meu rol i he deixat de ser tutor per passar a impartir uns tallers d'expressió escrita i audiovisual.
  • A nivell familiar, vam celebrar les Noces d'Or dels meus pares i, després de 9 anys, vam rebre la visita del meu germà "Brasiler" Sergi i vam conèixer la seva parella Andrea.
  • A nivell energètic hem posat plaques solars i hem canviat d'Endesa a Somenergia.
  • Va morir només amb 18 anys l'Andrés Blanco, un ex-alumne de l'Oms i de Prat que havia lluitat molts anys contra la malaltia del càncer.
  • Es va jubilar el Miles, company a l'escola i bon amic a qui trobo molt a faltar.
  • El Bàsquet Manresa va tornar a pujar a l'ACB després d'uns emocionants playoffs.
  • Vaig publicar un nou curtmetratge: "L'illa deserta" que va tenir molt bones crítiques.
I donem pas al 2019 al que li demano molta salut per a mi i els que m'envolten, harmonia i bona convivència familiar, mantenir la il·lusió a la feina i en els projectes creatius, llibertat per als presos polítics i passes decidides que ens acostin a la República independent de Catalunya.

Feliç 2019 a tothom!

4 comentaris:

  1. Ja fa gairebé vuit mesos que em vaig jubilar i, com sap tot el col.lectiu de l'Oms, has estat per mi el gran referent de l'Escola.
    Jo també et trobo mooooolt a faltar.
    Molt bon any a tots i a tota la teva família.
    Petons de colors.

    Miles

    ResponElimina
  2. Miles, que bé que ja ens vam poder trobar!
    Roger, amb tu encara ho tenim pendent!
    Molt bon any a tots dos i a tothom!

    ResponElimina
  3. Si que ho tenim pendent, si! Hem de posar data ja!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR