26 de nov. 2016

Michael Jackson

L'any passat els Reis li van portar aquest disc al Roc: "The essential" de Michale Jackson. Aquell curs al bibliobús havia arribat un llibre d'imatges del cantant i havia tingut molt èxit entre tota la seva classe (tot i que alguns estaven ben espantats pel vídeo de "Thriller") i algunes cançons havien tingut un cert ressò a casa.
Els Reis, que tot ho saben, li van portar aquest disc i, com tantes coses, el va escoltar una o dues vegades i va quedar allà sobre el moble.
Però ja han estat unes quantes vegades les que, quan ve gent a casa i busco algun disc per posar de fil musical, he escollit aquest disc.
I sempre hi ha algun moment en que trobo aquelles pessigolles al vel del paladar, aquelles pessigolles vertiginoses de quan una olor o una música et retornen a un record de la infància, encara que no sigui un record definit, només aquella sensació càlida de "deja vu".
I l'he escoltat unes quantes vegades i, més enllà de les conegudes "Thriller" o "Billie Jean" o "Bad" o "Smooth criminal"... algunes cançons seves més antigues (algunes fins i tot dels The Jacksons) són les que em fan retornar més aquesta sensació.
I més enllà d'això, jo que mai no havia estat especialment seguidor d'aquest cantant, penso que... va fer un bon grapat de bones cançons.
Us en deixo tres per veure si a algú també li provoquen alguna mena de pessigolles:
  • Don't Stop 'Til You Get Enough
  • Rock With You
  • Human nature
 

 


2 comentaris:

  1. Boníssimes les tres, és un cantant que ha format part de la nostra història. M'alegro que desperti l'interés de les noves generacions, també!

    ResponElimina
  2. Quan vaig sentir-les per primer cop després de molts anys de no sentir-les, les vaig trobar bastant espectaculars!
    I això que jo mai no havia estat especialment seguidor seu...
    Eladi

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR