27 de jul. 2014

"Selfies" d'aniversari

Una "selfie" és una foto informal en format d'autoretrat. És molt popular entre els adolescents i s’ha convertit en un fenomen de moda. Normalment es fan amb les càmeres dels telèfons mòbils i s'acostumen a penjar a internet per compartir-les a través de les xarxes socials.
En català s'ha proposat el mot "autofoto" per evitar el terme anglès, però a mi m'agrada més l'opció "melafoto" (que vaig llegir al bloc de Els Amics de les Arts) i que suposo que es refereix a que la foto "me la foto" jo mateix.

Doncs bé, l'Anna i jo no som adolescents ni hem fet aquestes fotos amb el telèfon mòbil ni les hem penjat a les xarxes socials (bé, en tot cas només en aquest bloc), però hem passat 24 hores fora de casa celebrant el nostre aniversari de casats (19 anys ja...!!! i 27 si comptem els 8 previs de festeig) i no sé què ens ha agafat, però ens hem fet un bon grapat de "selfies".

Vam instal.lar-nos a Can Prat Barrina (casa de turisme rural que potencia el consum de productes de proximitat i on es pot gaudir d'una gran pau, una decoració amb molt bon gust i un tracte exquisit). A la nit vam anar a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat per fer un bateig de cel (tot i que al final no va ser possible perquè el cel era ple de núvols i haurem de repetir-lo un altre dia). L'endemà vam anar a Sitges per passar un dia de platja i relax.

I aquí teniu el recull de "melafotos" o "selfies". I que per molts anys ens en puguem anar fent!










12 comentaris:

  1. Jajajaja,,,aixo de les selfies és tota una moda i en qualsevol lloc ja presta però...potser cal ser una mica selectiu...no cal les que no hem quedat gaire afavorits...eh...
    Ah..gràcies per l´escapada...FANTÀSTICA

    ResponElimina
  2. felicitats en el vostre aniversari. La veritat es que va be fer petites escapades de relax.

    ResponElimina
  3. Xep i Mª Dolors28 de juliol, 2014 00:10

    Que per molts anys pugueu celebrar-lo i gaudir-ne de tot. Felicitats i que també puguem veure-ho i fer-vos petons de colors a tots. AH! i molt guapes les fotos, esteu molt afavorits i per molts anys sigui així

    ResponElimina
  4. Anna, és veritat que n'he posat alguna que no hem quedat afavorits, però en canvi es veia com rèiem i ens ho passàvem bé... i això també és maco de recordar. Celebro que t'agradés la sorpresa!
    Eladi

    ResponElimina
  5. "Anònim", moltes gràcies, però... qui ets?
    Eladi

    ResponElimina
  6. Xep i Mª Dolors, moltes gràcies a vosaltres que us vau fer càrrec del Roc i l'Ona i ens vau permetre fer l'escapada de parelleta sense nens.
    Eladi

    ResponElimina
  7. Eladi i Ana (pares)28 de juliol, 2014 13:21

    Eladi i Anna: Amb molta il·lusió us donem la nostra afectuosa ENHORABONA ¡¡ Que molts anys pogueu gaudir d'aquest gran amor que us acompanya, des de...Petons i abraçades de qui us estima sempre,

    ResponElimina
  8. Felicitats parella!
    A mi també m'agrada la paraula "melafoto" dels Amics :)
    Que tingueu bon estiu!

    ResponElimina
  9. Eladi i Ana (pares), gràcies per la vostra enhorabona. I vosaltres que ho pugueu anar veient! ;-)
    Eladi

    ResponElimina
  10. Susana, moltes gràcies per la visita, pel comentari i per la felicitació.
    També molt bon estiu "peresós" per a tu! ;-)
    Eladi

    ResponElimina
  11. Eiii que no hi vaig pensar, mooooltes felicitats parella!!!!! Les "melafotos" molt xules, i es veu que us ho estaveu passant d'allò més bé!És veritat que ara estan molt de moda; jo porto ja uns anyets fent-me'n alguna que altra.
    Vinga, ens truquem i posem fil a l'agulla per aquesta trobada estiuenca!

    ResponElimina
  12. Gràcies, noi: 19 anys ja!!! Doncs, sí, vam intentar passar-nos-ho bé.
    vinga a veure si la setmana vinent ho quadrem.
    Eladi

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR