21 de jul. 2014

Ara és l'hora

Anem escalfant motors pel moment històric que es va acostant: l'11-9 i el 9-11.
L'11 de setembre estem convocats a Barcelona per fer una "V" gegant omplint la Diagonal i la Gran Via de la ciutat de Barcelona. Una "V" de Voluntat, de Votar i de Victòria.
Si aquest acte de la Diada torna a ser multitudinari (com ho van ser la manifestació de Barcelona del 2012 i la Via Catalana del 2013) estarem una mica més a prop d'aconseguir poder votar el 9 de novembre i respondre la pregunta que ens pot portar cap a la independència:

Vol que Catalunya esdevingui un estat? 
En cas afirmatiu, vol que aquest estat sigui independent?

A casa nostra ja ens hem apuntat per anar a formar part de la "V" gegant i tenim clar que votarem "Sí. Sí". Ara no és moment de defallir perquè estem en un punt culminant de la nostra història.

A la plana web de la campanya "Ara és l'hora" hi ha un Manifest que explica que ara és l'hora de: la gent, la democràcia, la unitat, la generositat, la valentia, l'excel.lència i, finalment, que ara és l'hora de votar i guanyar.
L'ANC i Omnium Cultural han unit un cop més els seus esforços i la seva energia al servei del país i han difós un altre vídeo que anima a no deixar passar aquest moment històric.
Jo no puc fer res més que agrair-los-ho, aplaudir-los i col.laborar a difondre el seu missatge que em faig meu:
ARA ÉS L'HORA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR