28 d’ag. 2013

Conscients d'un luxe

Cada vegada que estem passant les vacances a Calafell i rebem la visita d'alguns amics em quedo impressionat de la cara que fan a mesura que van entrant dins de l'apartament.
Els expliquem que és un setè pis i que és molt vell i modest. Ells van entrant pel passadís i quan arriben al menjador i veuen la vista impressionant sobre el mar es queden embadalits.
I això em fa revalorar la sort que tenim de passar les vacances cada any aquí a Calafell. En un apartament a primera línia davant del mar amb unes vistes espectaculars.
Són espectaculars les vistes i també el fet que només haguem de travessar el passeig marítim per anar i tornar de la platja. I a més a més al bloc d'edificis hi ha una piscina comunitària...
Contemplar el mar, de dia i de nit, sentir el seu so hipnòtic... és un luxe fantàstic al que ja ens hem acostumat perquè fa molts anys que venim a Calafell i ara ja fa molts anys que lloguem el mateix apartament. I en som conscients i el valorem, però m'agrada veure en la cara dels que en gaudeixen per primer cop, la cara que devia fer jo el primer dia.
Que per molts anys hi poguem anar tornant!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR