25 de set. 2010

Murphy treballa fi

Coneixeu les lleis de Murphy, oi? Allò que si cau una torrada untada de mantega, segur que caurà del cantó de la mantega i si una cosa pot sortir malament sempre sortirà malament i en el pitjor moment...
Doncs en el meu cas Murphy s'ha concentrat en boicotejar la meva assistència a un concert de ELS AMICS DE LES ARTS.

D'entrada s'ha de dir que a mi em fa mandra anar de concert gaire lluny de casa. No sóc dels que acostumi a anar de concert a Barcelona. Si el fan a Manresa o per aquí a la vora, bé, però si no, em costa desplaçar-me. Així doncs, quan vaig adonar-me que m'agradaven molt "Els Amics de les Arts" i que tenia moltes ganes d'assistir a un concert seu vaig haver d'esperar a que aquest concert es produís pels meus entorns...

1.- Per Sant Jordi van venir a tocar al Kursaal de Manresa. Era l'ocasió perfecta!! però resulta que jo acabava d'arribar de colònies, després de 2 dies de no veure els nens ni la dona i no era plan de deixar-los amb la rosa i el llibre i marxar corrent de concert, oblidant-me d'ells. Primer intent fallit!

2.- Al juliol vaig assabentar-me que venien a tocar a Rajadell i tornava a ser una ocasió excel.lent, però vaig mirar l'agenda i el concert era la mateixa nit que havíem de llevar-nos a les 5 de la matinada per agafar l'avió cap a Mallorca i era inviable... Segona decepció!

3.- Avui, 24 de setembre tocaven a Santpedor en un concert doble amb el Cesk Freixas, a un preu molt popular i en una proposta molt llaminera de concert "de taverna" amb taules, espelmes, botifarrada... Una hora i quart abans del concert estava allà i m'he trobat amb una cua de gent que feien fila cap a un cartell que deia "No es vendran les entrades fins les 22'20 h.". He trobat uns coneguts i m'han explicat que durant la setmana s'havien exhaurit totes les entrades anticipades i que ara, en compliment de la llei, en posarien a la venda una petita quantitat: 55!! Cada persona de la cua podia retirar fins a 3 entrades i semblava força clar que no n'arribarien per nosaltres. Tot i així ens hem mantingut a la cua i hem anat avançant i avançant fins que, cinc persones abans que ens toqués, les entrades s'han acabat definitivament. Altre cop amb un pam de nas!! A la tercera no ha estat la vençuda!!

M'he assabentat que el divendres 19 de novembre a les 23'30 h tocaran a EL SIELU de Manresa.
Aconseguiré esquivar la vigilància de Murphy o altra vegada trobarà la manera de fotre'm el concert enlaire? I si és així què creieu que passarà aquest cop?
  • Em posaré malalt?
  • Es posaran malalts els Amics de les Arts i suspendran el concert?
  • Hi haurà una nevada antològica i em quedaré sitiat a Calders?
  • Un OVNI m'abduirà quan baixi cap a Manresa?
  • .....?....
Podeu fer les vostres apostes!!

2 comentaris:

  1. Jo crec que aquesta vegada és la bona i que podràs gaudir del concert plenament, creuaré els dits per tu!

    ResponElimina
  2. Tan de bo que tinguis raó...
    ja en tinc ganes!
    Eladi

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR