10 de gen. 2010

El Nadal 2009 que acabem de passar


Un altre any ha passat el Nadal i durant les vacances no hem parat quiets. El Roc i l'Ona han viscut aquestes setmanes com unes autèntiques vacances en les que cada dia sorgia la pregunta "Avui què farem?" perquè cada dia era diferent de l'anterior i molt diferent de la rutina diària de l'any.
Vam anar a la festa de Nadal de l'Oms i de Prat, al cagatió popular de Sant Vicenç, dos dies al cinema, a berenar al Viena, a jugar al Momo Park, a fer cagar el tió a casa dels avis, a dinar a casa d'uns avis, dels altres avis, de la tieta Rat; a portar la carta al Carter Reial, al Campi qui Jugui amb uns amics, a passejar pel bosc, han vingut amics i familiars a casa nostra, van venir uns amics a sopar la nit de Cap d'any, vam anar al Pessebre Vivent de les Torres de Fals, a la cavalcada de Reis de Calders, va venir el Rei Blanc a casa amb una colla de patges a portar mooolts regals...
Per tal que tots aquells que teniu curiositat pugueu fer una ullada a totes aquestes aventures que hem passat aquestes vacances, aquí teniu un recull fotogràfic.
Desitjo que us agradi...

1 comentari:

  1. Ooooooooooooooooooooooh!!! Quina sorpresa més agradable. M´encanten aquestes festes i viure-les quan hi ha petits és una passada. Llàstima que els nens es facin grans i la màgica i il.lusió d´aquests dies és perdi com la seva innocència, mentre això no arriba ho disfrutarem AL MÀXIM!!!!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR