Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

17 de gen. 2020

Dues fotos per a l'esperança



1.- El dilluns 13 de gener de 2020 Carles Puigdemont i Toni Comín van prendre possessió dels seus escons al Parlament Europeu, culminant un llarg procés jurídico-polític que els havia privat d'aquest dret des del passat 2 de juliol de 2019. La justícia europea ha reconegut que ells tenien raó i l'Estat Espanyol no. I, el millor de tot, les fonts d'informació que jo fa temps que segueixo (Bernat Deltell, Koldo Pereda, Vicent Partal...) preveuen que sigui només la primera d'un seguit de bones notícies que poden anar capgirant la situació a favor de la causa independentista.

2.- A Jordi Cuixart li han concedit el seu primer permís penitenciari de 48 hores i s'ha fet pública aquesta foto familiar i casolana en què se'l veu gaudint de la seva família. És molt cruel pensar que aquest injust captiveri continuarà encara molt temps i que després d'aquests dos dies de felicitat haurà de tornar a estar tancat entre reixes, però no puc deixar d'alegrar-me que pugui gaudir d'aquest moment familiar, encara que sigui curt. I acabo amb el desig i l'esperança que la seva condemna sigui molt més curta del que voldria la justícia espanyola.

Anem bé...

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

A veure com va el judici al Major Trapero, que de moment comença com tots els què hem vist fins ara, amb aquesta rancúnia i odi atàvic que ens tenen tots els poders de l'Estat, i concretament el judicial. És tan aberrant to plegat que espero que la història posi a tota aquesta colla al lloc que els pertoca.

Eladi Martínez ha dit...

Roger, no he perdut pas l'esperança... ans al contrari.
Seguim!
Eladi