Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 d’oct. 2019

Dues cançons: "I just ara" i "Desesperadamente"

Notícia breu per deixar ressenya de dues cançons que he descobert les últimes setmanes. Així tindré una excusa per escoltar-les i, de passada, potser algú més les descobreix i potser a algú també li agraden.

"I JUST ARA" d'Elena Gadel: descoberta en un concert de la Cèlia Vila per la Festa Major de Calders. Em va encantar la seva interpretació (millor que l'original) i ja no és ni la primera ni la segona cançó que descobreixo en els seus concerts. Gràcies, Cèlia!

"DESESPERADAMENTE" d'Ivan Ferreiro: descoberta al final de la pel·lícula "Litus", pel·lícula que em va agradar i em va deixar reflexionant al final sota el coixí musical d'aquesta bonica cançó.

Aquí les teniu:


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Aquest divendres la vaig escoltar a Cal Magre a a Cèlia Vila, molt i molt bé! Ens va fer gaudir una bona estona!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, sí, la Cèlia ja és un valor segur. En un concert seu segur que t'ho passes bé i gaudeixes d'alguns cançons que no coneixes i t'agradaran...