Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

19 de març 2019

El vídeo del viatge a Brussel·les

Va ser un viatge magnífic el que vam fer el passat mes de febrer a Brussel·les...potser el millor que hem fet mai... Vam veure coses precioses i ens ho vam passar molt bé.
I un cop tornats a casa hi havia mooooltes fotos (de la càmera, dels mobils...). Ha costat uns dies mirar-les totes, fer-ne la selecció, ordenar-les, posar-hi una música i quatre títols, però al final ho he aconseguit.

Amb tots vosaltres...

...el vídeo de Brussel·les!

4 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Que xulo el muntatge de fotos,molt ben documentades perque ens situem i acompanyada d'aquesta gran cançó de Queen,fa que entris en una espiral de subidón que val molt molt la pena...gràcies,aqui hi he vist moltes fotos,tot molt detallat i la última amb un selfie amb el polze enlaire,donant per boníssima l'experiéncia,brutal....
M'ho passo de conya seguint el teu blog,Eladi!!

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Judit!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Molt guapo el viatge i el muntatge, sou uns cracks!

Eladi Martínez ha dit...

Molt recomanable, el viatge, Roger.
Eladi