Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 de des. 2018

Adéu 2018!


S'acaba l'any 2018... Un altre any on han passat moltes coses i de tot tipus...

  • El cas Careta (el de la mort de la bibliotecària Helena Jubany) s'ha remogut i ha tingut presència als mitjans de comunicació. El 14 de febrer va ocupar un capítol del programa "Víctimas del misterio" de TV1. Del 8 de setembre al 17 de novembre va ocupar 6 capítols del programa "Crims" de CAtalunya Ràdio. El 4 de desembre va ocupar una hora de programa a Ràdio Sabadell.
  • A nivell polític es va acabar superant el bloqueig de l'article 155, però hem conviscut amb la falta d'unitat per les discrepàncies públiques entre els diversos partits independentistes i un cert impàs mentre arriba el judici als presos polítics. Des que els van portar a la presó de Lledoners hi hem anat diverses vegades a fer-los costat, hem patit amb la seva vaga de fam i hi hem passat jornades molt emotives com la de Nadal o el Messies Participatiu.
  • Hem fet algunes excursions familiars com la de Toulouse-Carcassonne-Narbonne, el muixing amb Caudellops al Port del Comte o el cap de setmana a Madrid per veure "El Rey León".
  • A nivell laboral vaig acabar segurament el millor dels meus cursos com a mestre amb experiències memorables com les entrevistes sobre el càncer, la creació de 2 jocs per participar al concurs Tísner o la creació dels videopoemes. En l'actual curs he canviat el meu rol i he deixat de ser tutor per passar a impartir uns tallers d'expressió escrita i audiovisual.
  • A nivell familiar, vam celebrar les Noces d'Or dels meus pares i, després de 9 anys, vam rebre la visita del meu germà "Brasiler" Sergi i vam conèixer la seva parella Andrea.
  • A nivell energètic hem posat plaques solars i hem canviat d'Endesa a Somenergia.
  • Va morir només amb 18 anys l'Andrés Blanco, un ex-alumne de l'Oms i de Prat que havia lluitat molts anys contra la malaltia del càncer.
  • Es va jubilar el Miles, company a l'escola i bon amic a qui trobo molt a faltar.
  • El Bàsquet Manresa va tornar a pujar a l'ACB després d'uns emocionants playoffs.
  • Vaig publicar un nou curtmetratge: "L'illa deserta" que va tenir molt bones crítiques.
I donem pas al 2019 al que li demano molta salut per a mi i els que m'envolten, harmonia i bona convivència familiar, mantenir la il·lusió a la feina i en els projectes creatius, llibertat per als presos polítics i passes decidides que ens acostin a la República independent de Catalunya.

Feliç 2019 a tothom!

4 comentaris:

Miles ha dit...

Ja fa gairebé vuit mesos que em vaig jubilar i, com sap tot el col.lectiu de l'Oms, has estat per mi el gran referent de l'Escola.
Jo també et trobo mooooolt a faltar.
Molt bon any a tots i a tota la teva família.
Petons de colors.

Miles

Roger Berenguer ha dit...

Molt Bon Any 2019 tinguem tots!!!

Eladi Martínez ha dit...

Miles, que bé que ja ens vam poder trobar!
Roger, amb tu encara ho tenim pendent!
Molt bon any a tots dos i a tothom!

Roger Berenguer ha dit...

Si que ho tenim pendent, si! Hem de posar data ja!