Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de set. 2018

Properament... "L'illa deserta"

Estic ultimant el procés d'edició de la darrera pel·lícula de "Produccions Kino T. Feina"... bé, un curtmetratge...
Ha estat un procés de gairebé un any des que vaig tenir la idea inicial a partir d'una localització que feia temps que em seduïa (la meva illa) i l'observació directa del procés de l'adolescència que visc a casa, combinada amb l'ús del mòbil.
L'evolució del projecte s'ha anat espaiant per culpa de la molta feina, però a l'estiu vaig poder acabar el guió, l'storyboard i el pla de rodatge i, molt important, vaig aconseguir l'equip tècnic que necessitava per poder-ho dur a la pràctica com ho havia imaginat.

He comptat amb l'assessorament tècnic i artístic de luxe de dos companys de feina als quals vull donar les gràcies des del minut zero: l'Anton Campos i el Carles Pascual. Sense vosaltres no ho hagués pogut fer possible...Moltes gràcies!

I res, em queda acabar de fer els últims retocs i espero que aviat el podré publicar a les xarxes, però mentrestant us deixo amb un petit tràiler per anar fent boca...

Ah! I si algú no estava al cas d'aquesta meva nova afició """cinematogràfica""", us passo els enllaços a la meva escassa i modesta filmografia:


5 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Jo no em vull perdre aquest film,quines ganes que en tinc...el Roc,l'adolescent n'és el protagonista? Moltes felicitats per la feina feta i per l'assessorament trobat!
No ens ho volem perdre....

sci100 ha dit...

Estic desitjant endinsar-me en la teva creació. El tràiler m'ha enganxat des del principi. Enhorabona i a per la primera estatueta!!

Eladi Martínez ha dit...

Judit i sci100, moltes gràcies pels vostres comentaris i ànims... A veure si es compleixen les expectatives...
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Quina bona pinta que té Eladi, ja friso per veure-la!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger, a veure si us puc complaure a tots el més aviat possible...
Eladi