Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de set. 2018

#PrimeraDiada

No ho sentiu?
És un so llunyà, però contundent, dens, compacte...
Un so que va venint de lluny i va creixent molt a poc a poc, però dimarts esclatarà.
Gent i gent i gent i gent que anirem  Barcelona aquest 11 de setembre i superarem tots els registres anteriors.
N'hi ha que en dubten... Jo no.
M'ho diuen el nombre d'inscrits, el nombre d'autocars contractats, el nombre de samarretes venudes i, sobretot, una etiqueta a les xarxes:


Busqueu-la per internet i trobareu centenars de missatges de persones que expliquen que aquesta serà la seva primera Diada i els motius. Gent molt gran que vindran amb cadira de rodes, gent que vindrà des de l'estranger fent molts quilòmetres, gent que no hi havia anat mai abans perquè no se sentia cridada i ara (amb la repressió, els empresonats i les retallades de llibertats també sent que és la "seva" Diada) i, el millor de tot, gent que no és catalana i vindrà d'altres punts d'España i del món per demostrar-nos la seva solidaritat...
Si els llegiu és impossible no emocionar-se i pensar que anar dimarts a la Diagonal de Barcelona és una oportunitat extraordinària de formar part de la història!

Jo no hi faltaré!
I espero que tu tampoc!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Es pot dir més alt, però no més clar! Molt bé Eladi, esperem que sigui històric i que serveixi per alguna cosa!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, va ser històric i espectacular i... un granet més de sorra per acabar aconseguint l'objectiu!
Eladi