Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 d’ag. 2018

"Relato de lo inexistente"

La cadena Telesur (d'origen veneçolà i difusió internacional) ha fet un reportatge que explica els fets succeïts a Catalunya a partir del 20 de setembre (manifestacions espontànies davant la Conselleria d'Economia i Jordis sobre els cotxes de la Guàrdia Civil) fins el referèndum de l'1 d'octubre i les conseqüències posteriors (empresonaments de presos polítics i exiliats).
És una visió externa que posa de manifest que el relat que s'ha construït a Espanya entre la classe política, el braç judicial i els mitjans de comunicació, no té massa a veure amb els fets reals que van passar. D'aquí el títol tan escaient: "Relato de lo inexistente"
Feu-lo córrer tan com pugueu sobretot entre els contactes de fora de Catalunya!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Genial Eladi, així ho farem! A veure si els hi rebota a la cara més d'hora que tard!

Eladi Martínez ha dit...

Tan de bo, Roger!
Eladi