Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de jul. 2018

La Reciclària i el bosc elàstic

Ara fa un any recordo que vaig recomanar 2 restaurants aquí al bloc: "La Bufa" i "Ca la Bòrnia", dos llocs que em van sorprendre i que vaig pensar que poca gent devia conèixer i em va venir molt de gust promocionar.
I ara em trobo igual...
Avui l'Anna ens ha convidat a dos llocs que ens han agradat molt i us els vull donar a conèixer:

1.- LA RECICLÀRIA (Vic)
Es tracta d'un restaurant ubicat en un antic taller mecànic de sostres alts i bigues de fusta, visualment preciós.
El nom del local ja ens dóna pistes de la seva filosofia: reciclar, reutilitzar, no malbaratar. La decoració és preciosa i eleva a la màxima potència aquesta filosofia però amb gust estètic.
Només entrar al restaurant  hi ha un taller ple d'eines amb uns rètols que expliquen que estan a disposició de tothom qui vulgui fer alguna petita reparació i no disposi de les eines adequades. A més a més fan tallers i conferències sobre aquests temes de bricolatge i conscienciació mediambental.
El local disposa de diversos espais de lleure incorporats: una cabana de fusta per als menuts, espais de lectura amb llibres i sofàs, espai de jocs... I als vespres hi ha un escenari on es pot gaudir de música en directe...
Fantàstic!
I la cuina?
És un restaurant flexivegetarià (és a dir bàsicament vegetarià, però no estricte: es poden trobar algunes carns dintre d'alguns plats). Nosaltres no estem acostumats a aquest tipus de cuina però ho hem trobat tot boníssim i segur que és molt saludable i amb productes de proximitat (cremes de verdures, ramen (sopa de fideus japonesos), amanides i quiches.
Als migdies només hi ha menú i als vespres carta.
Els seus lemes:
  • un espai = diferents usos 
  • pròxim, ètic, sostenible
Acabo amb la web i unes fotos:









2.- El bosc elàstic (La Selva d'Aventura)
Ja havíem estat a la Selva d'Aventura, a Coll de Ravell, Arbúcies. un d'aquells llocs amb un circuit acrobàtic entre els arbres, tirolines, etc.
Però ara fa relativament han obert un espai nou: el bosc elàstic!
Durant 2 hores pots anar per unes xarxes gegants esteses entre els arbres que et serveixen per desplaçar-te, baixar tobogans, saltar, jugar i deixar volar la teva imaginació, siguis gran o petit. Sense estar lligat a cap mena d'arnès però amb una seguretat total i absoluta.
Molt divertit i una mica esgotador... abans de les hores ja hem acabat les forces, però ens ho hem passat molt bé!
L'Anna (convalescent de l'operació de menisc) i la seva mare s'han decantat per una activitat menys exigent i han fet "Camina descalç": un passeig d'una hora i mitja amb els peus descalços per sobre de diferents textures

 Mireu la web i unes fotos: