Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de febr. 2018

Els "misteris" de "Víctimas del misterio"

Repassem:
El 12 de febrer del 2002 detenen la nostra amiga Montse Careta, acusada de l'assassinat de la bibliotecària Helena Jubany. Ingressa a presó i el 7 de maig de 2002 s'hi suïcida en no poder suportar la pressió.
La tardor del 2017 uns periodistes de Madrid s'interessen pel cas i decideixen gravar-ne un reportatge que emetran en un nou programa dedicat a investigar crims no resolts.
El 4 d'octubre del 2017 venen a Manresa i tant l'Anna com jo participem en unes gravacions que han de formar part del programa que es dirà "Víctimas del misterio" i s'estrenarà a finals d'any.
L'estrena es va posposant i finalment el programa emet el seu primer episodi el dia 24 de gener de 2018. Ens diuen que el segon programa, el del 31 de gener, serà el dedicat al cas Jubany.

Pocs dies abans del 31 de gener ens diuen que han decidit posposar-lo una setmana i que finalment s'emetrà el 7 de febrer.

Avui, 7 de febrer, la periodista amb qui vam fer els tractes ens comunica que han decidit tornar-lo a posposar una setmana i que comença a no entendre els motius de tants moviments per retardar-ne l'emissió...
Potser hi ha algú que no està interessat a que s'emeti aquest reportatge perquè té por? Potser hi ha algú que sap que la Montse Careta no és qui va matar l'Helena Jubany i té por que aquest reportatge pugui qüestionar massa coses i assenyalar en direccions que no li interessen?

Avui ens han dit que posposaven el programa per al proper dimecres 14 de febrer.
Esperarem.
Però si el dimecres 14 de febrer el tornen a posposar haurem de començar a pensar molt malament, oi?
Potser no som els únics que pensem que la Montse Careta no ho va fer...
I potser hi ha algú que no només ho pensa sinó que ho SAP...

3 comentaris:

Anneta ha dit...

Moltes gràcies,Montse estaria molt orgullosa de tots vosaltres.
Espero saber la veritat alguna vegada....perquè sempre... Quan estem a punt de avança amb l investigació... Donem quatre passes anderrera... Moltes gràcies de tot cor anneta

Eladi Martínez ha dit...

Anneta, no es mereixen les gràcies. Estem al mateix vaixell de fa molts anys i tots fem el que sentim que hem de fer.
Tan de bo algun dia serveixi per alguna cosa...
Petons de colors!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Esperem que al final la veritat pugui sortir a la llum, sigui a l'hora i al dia que sigui. Ànims!!!