Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de gen. 2018

El cas Careta (i Jubany) a "Víctimas del misterio"

Si seguiu aquest bloc ja sabeu que aquest és un tema recorrent i no resolt: el cas de la nostra amiga Montse Careta, que el 12 de febrer de 2002 va ser detinguda, acusada de l'assassinat de la bibliotecària Helena Jubany, i ingressada a presó, on el 7 de maig de 2002 es va suïcidar en no poder suportar la pressió.
En els darrers mesos, uns estudiants de periodisme van dedicar el seu treball de final de grau a investigar sobre aquest cas i van tornar a remoure-ho tot, de manera que fins i tot va tornar a tenir un cert espai als mitjans de comunicació i ens va dur, el març de 2017, a participar en un petit reportatge que es va difondre per mitjans de comunicació locals (ENLLAÇ).

Casualitats de la vida, un equip de periodistes madrilenys que engegaven un nou programa televisiu dedicat a plantejar crims no resolts es va posar en contacte amb la família i van posar-se a gravar un reportatge que havia de formar part d'un dels episodis d'aquest nou programa.
Això va passar l'octubre passat i en concret el dia 4-10-17 vam estar enregistrant unes escenes a Manresa en les que l'Anna i jo vam participar.

El programa en qüestió es diu "VÍCTIMAS DEL MISTERIO" i s'emetrà per TV1 els dimecres de matinada, passades les 12 de la nit. El programa es va estrenar el passat dimecres 24 de gener i el segon episodi estarà dedicat al "Cas Jubany" (que per a nosaltres sempre ha estat el "cas Careta").
Així que si teniu interès en veure'l, serà el proper dimecres 31 de gener a les 12'20 h de la matinada (tècnicament ja serem 1 de febrer).
I aquí teniu el tràiler del programa. Els primers 15 segons són de l'episodi del que us parlo...