Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 de gen. 2018

1-O, el documental

El dia 1 d'octubre de 2017 va començar tot: l'1-O
Bé, segur que no va començar, però és un dia històric i importantíssim, personalment un dels més emocionants de la meva vida en que els meus ulls van veure coses que mai no oblidaré.
La dignitat, el coratge i la determinació que com a poble vam demostrar aquell dia ens van fer canviar el xip mental: vam abandonar la por i vam abraçar per sempre més la fe en nosaltres mateixos.
Aquell dia vam posar el timó rumb cap a la República i ja no ens aturarà ningú.
Ens podran fer el camí més llarg o més curt, ens faran patir més o menys, però ja no tornarem enrere. Vam fer una aposta clara i decidida per la democràcia i per l'autodeterminació, per la valentia de lluitar pel nostre futur sense tenir por dels que volen impedir-nos-ho.
Van voler usar la força i la por contra nosaltres i van fracassar.
I aquest documental ens recorda tot el que es va viure en aquell dia històric: com un poble es va organitzar, es va unir i es va conjurar per tirar endavant el seu destí sense defallir passés el que passés.

M'emociona mirar-lo perquè torno a reviure el que amb tanta intensitat vaig viure.
Vam viure.
Viurem.

Ens en sortirem!

Sense Ficció 1-O (TV3 09.01.18) from Barco Piolin on Vimeo.