Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de des. 2017

"El primer dia d'octubre" (un documental)

Avui falta una setmana per a les eleccions del 21D.
És un bon dia per buscar 37 minuts i veure aquest documental (produït per "Directa" i "Agència UO") que ens permet reviure el que va passar en el referèndum de l'1 d'octubre.
Quin dia tan emocionant!
Cada cop que el recordo m'emociono i veient aquest documental també us emocionareu recordant i revivint com vam defensar els col·legis electorals, com ens vam organitzar, com de valents i dignes vam ser...
I, sobretot, ara és moment de recordar una cosa molt important:
Van dir que no hi hauria referèndum i no van poder-ho evitar!
Ens vam organitzar, vam ser valents i vam fer-ho, tot i que deien que no es podia fer i potser encara diuen que no es va fer.
I això és el que penso que farem ara que ens diuen que no hi haurà República... Ens organitzarem, serem valents i ho farem!
Ara sí que sí!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ho farem Eladi i tant que ho farem!

Roger Berenguer ha dit...

Ja saps que sempre envejo el teu positivisme, "Don Óptimo"! Espero que ho fem!