Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de maig 2017

Parc temàtic

Aquests dies he anat molt de bòlit i no tenia clar què podia explicar de nou aquí al picalapica.
I endreçant fotos me’n van aparèixer unes del mes de març i vaig pensar que seria divertit ensenyar-les i explicar-les.
Resulta que per l’aniversari del Roc, ell no estava gaire content amb els regals que havia rebut (cal dir, en desgreuge nostre, que és molt difícil fer-li regals perquè no li agraden els jocs, ni els llibres, ni la música... només vol coses relacionades amb el futbol i el repertori s’acaba aviat) i, mentre esperàvem que l’Ona sortís de l’escola de música, em va demanar d’anar al Decathlon.
Evidentment hi vaig accedir i vam començar pel passadís de les botes de futbol i les pilotes. Però com que teníem temps per endavant vam anar a badar (quin verb més maco i que poc que ho fem...) pels passadissos que normalment no visitem on hi ha articles de pesca, equitació, arts marcials... En un moment donat li vaig fer una foto i... després ja no vam poder parar.
Vam anar fent fotos i més fotos i cal dir que ell s’ho va passar de conya, descobrint que teníem tot un parc temàtic ben a prop i no ens n’havíem adonat...
Em sembla que va ser dels regals que més li van agradar del dia...