Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de gen. 2017

Concert de la Cèlia Vila


Ei!
Aquest divendres dia 13 de gener a les 12 de la nit a la Sala Voilà de Manresa...
...concert de la Cèlia Vila dins del Llumplugged 2017!!!

Ah! Que no sabeu qui és la Cèlia Vila?
Doncs és una noia de Calders que canta com els àngels. La conec bé perquè és la filla d'uns amics, però això no té res a veure amb els meus elogis. Perquè que canta molt bé és una dada objectiva. Us podria dir que fa 2 anys seguits que actua a la festa major de Calders, però seguiríeu pensant que sóc massa partidista o sigui que us presento unes proves totalment objectives.



Ah!
Que no sabeu què és el Llumplugged?
És un concurs musical que organitza la Sala Voilà de Manresa per donar veu i difusió a les joves propostes musicals de la comarca.
D'entre totes les propostes presentades han seleccionat 8 artistes que actuaran les properes setmanes (13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer).
Després de cada actuació, el públic assistent les puntua i d'aquestes votacions populars surten 3 semifinalistes. El quart el selecciona un jurat.
Els dies 10 i 17 es fan les actuacions de semifinals entre els 4 seleccionats i s'acabaran escollint dues propostes que actuaran en una final el diumenge 19 de febrer, on un jurat decidirà a qui considera com a guanyador del concurs.
El premi consisteix en gravar i masteritzar les seves peces musicals; un reportatge fotogràfic; l'actuació durant la Festa Major de Manresa del 2017, un val per a material musical i una gira itinerant per a diversos llocs de Catalunya.

Què? Us animeu a venir a gaudir de la música de la Cèlia i intentar donar-li suport perquè arribi el més lluny possible?
Competeix amb aquestes altres propostes...


6 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt bona Eladi. Les proves son concloents! Jo m'apunto aquest divendres a veure-la al Voilà si vols. Podem fer soparet prrimer i després concert, si et sembla bé?

Toni ha dit...

Ho confirmo, com els àngels!!!
És una veu molt particular i de ben segur que recollirà el que està sembrant.
Salut!

Anònim ha dit...

No cal que em guardis lloc

Eladi Martínez ha dit...

Roger, va estar molt bé.
Espero que passi a les semifinals i et doni una altra oportunitat de gaudir-la.
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Toni,
tu potser la pots sentir assajar des de casa ;-)
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007, no sé pas si hi haguessis cabut...
Eladi