Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de nov. 2016

Michael Jackson

L'any passat els Reis li van portar aquest disc al Roc: "The essential" de Michale Jackson. Aquell curs al bibliobús havia arribat un llibre d'imatges del cantant i havia tingut molt èxit entre tota la seva classe (tot i que alguns estaven ben espantats pel vídeo de "Thriller") i algunes cançons havien tingut un cert ressò a casa.
Els Reis, que tot ho saben, li van portar aquest disc i, com tantes coses, el va escoltar una o dues vegades i va quedar allà sobre el moble.
Però ja han estat unes quantes vegades les que, quan ve gent a casa i busco algun disc per posar de fil musical, he escollit aquest disc.
I sempre hi ha algun moment en que trobo aquelles pessigolles al vel del paladar, aquelles pessigolles vertiginoses de quan una olor o una música et retornen a un record de la infància, encara que no sigui un record definit, només aquella sensació càlida de "deja vu".
I l'he escoltat unes quantes vegades i, més enllà de les conegudes "Thriller" o "Billie Jean" o "Bad" o "Smooth criminal"... algunes cançons seves més antigues (algunes fins i tot dels The Jacksons) són les que em fan retornar més aquesta sensació.
I més enllà d'això, jo que mai no havia estat especialment seguidor d'aquest cantant, penso que... va fer un bon grapat de bones cançons.
Us en deixo tres per veure si a algú també li provoquen alguna mena de pessigolles:
  • Don't Stop 'Til You Get Enough
  • Rock With You
  • Human nature
 

 


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Boníssimes les tres, és un cantant que ha format part de la nostra història. M'alegro que desperti l'interés de les noves generacions, també!

Eladi Martínez ha dit...

Quan vaig sentir-les per primer cop després de molts anys de no sentir-les, les vaig trobar bastant espectaculars!
I això que jo mai no havia estat especialment seguidor seu...
Eladi