Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de nov. 2016

Carles Capdevila, Premi Nacional de Comunicació

A vegades hi ha persones a les que no coneixes personalment però les admires i les sents properes pel que te n'arriba de la seva feina i el seu tarannà.
Em va passar amb la Tatiana Sisquellas i em passa també amb el Carles Capdevila, periodista enginyós, íntegre i sensible a qui admiro i de qui gaudeixo cadascun dels articles que fa.
Per això cada cop que rep algun tipus de reconeixement, em fa feliç i el comparteixo perquè penso que són merescudíssims.

Aquest cop li han concedit el Premi Nacional de Comunicació 2016 en la categoria de Premsa.

El jurat li ha valorat el seu “gran sentit de l’ètica i de la dignitat” al capdavant de l’arrencada i els primers anys del diari ARA. En valora que aquest diari hagi mantingut una proposta editorial que “ha tingut en compte l’educació i el foment dels valors, incorporant-los a la quotidianitat del periodisme” i reconeix la gran contribució que en Carles Capdevila hi ha tingut.

El periodista premiat ha manifestat:
  • “M’agrada molt que sigui un reconeixement per haver fundat l’ARA i, per tant, el sento un premi molt col·lectiu, a una redacció que m’estimo molt i que s’ho ha guanyat a pols (...) i també a uns subscriptors i lectors fidels, intel·ligents, sensibles i exigents que ens obliguen a millorar cada dia amb el seu compromís”.
  • “Si alguna cosa vull creure que té l’ARA de diferent, o almenys ho he intentat, és la idea de fer un mitjà educat i educador, tan apassionat per la vida com per les notícies, i que posi en valor la feina de les persones que tenen cura de les persones i que s’arremanguen per arreglar el món. I això engloba educadors, professionals de la salut, voluntaris de totes les entitats, el tercer sector, el món de la cultura, i tot el gran teixit social amateur sense el qual el país no existiria”.
En fi, un premi merescudíssim!
L'enhorabona i per molts anys, Carles!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Felicitats! S'ho mereix! 👌😉

Eladi Martínez ha dit...

Totalment d'acord, Roger!
Eladi