Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 d’oct. 2016

Llums de bona nit

Ahir el Jordi Basté em va despertar amb aquesta emotiva notícia.
Resulta que a Providence (Rhode Island, Estats Units) hi ha un hospital pediàtric a la vora del riu i fa 6 anys, el 2010, un dibuixant anomenat Steve Brosnihan, que entretenia de manera voluntària els nens ingressats amb dibuixos i jocs, va començar a desitjar-los bona nit d'una manera molt especial. Al vespre quan marxava, els feia llums intermitents amb la seva bicicleta i els nens, des de les seves habitacions, li contestaven també fent llums amb lots.
Mica a mica la iniciativa s'ha anat estenent i avui en dia hi ha centenars de persones que fan el mateix. Cada dia, a les 20'30 h i durant un minut fan llums intermitents cap a l'hospital. Alguns ho fan des de casa seva, altres des del carrer, ho fan alguns establiments i comerços, els vaixells que passen pel riu i fins i tot els cotxes de policia.
El Jordi Basté, ho ha definit com un minut  màgic de llums d'amor i jo m'ho he imaginat i m'he emocionat. I he pensat que volia compartir-ho amb vosaltres.
Aquí hi ha un petit vídeo:

4 comentaris:

MoNtSe ha dit...

Que poc que costa pensar en els altres... comparat amb l'immens positivisme que s'obté com a resultat!!! :)

Anònim ha dit...

Esperem que cap nen sigui epilèptic, sinó la discoteca de llums li farà poca gràcia.

Eladi Martínez ha dit...

MoNtSe, totalment d'acord. En moltes coses pensem de la mateixa manera... coi de kumbaiàs!! ;-)
Bon cap de setmana
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007, suposo que si no haguessis posat això, ja no series tu...
Endavant les atxes!
Eladi