Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

3 de set. 2016

Escalfant motors

M'ha arribat aquest vídeo amb la cançó oficial de l'11S...
Sí, torna a acostar-se un altre 11S i torno a notar una mena de cansament al meu costat... "Un altre cop ens hem de mobilitzar?", "Una altra samarreta?"...
Però penso que tornarem a fer un èxit d'aquesta diada i penso que hem de fer-ho.
Els polítics han de fer la seva part i, malgrat alguns "espectacles" públics poc edificants i les batalles estèrils, penso que s'està treballant silenciosament. I el poble hem de fer la nostra part: hem de demostrar que continuem amb el mateix anhel d'independència, que no va ser una flamarada ni un caprici del qual ja ens hem cansat... Aquest Diada me'n vaig a Berga convençudíssim que continuo volent la independència.
I tu?

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Tens raó Eladi, cansa i fa "pal", però ho hem de fer pel país, i més veient com estan els del país del costat....

Anònim ha dit...

No, jo ja estic cansat de fer el panoli cada 11 de setembre.

Eladi Martínez ha dit...

Roger i pons007, penso que cal no defallir, però cadascú té el llindar on el té... jo encara mantinc la il.lusió i les ganes de posar el meu granet de sorra malgrat tots els "peròs" que poden posar-s'hi...
Eladi