Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de set. 2016

Calafell 2016

Fa una setmana que no penjo cap notícia nova.
Ni temps de posar "Serveis mínims" he tingut...

Avui saldo un dels deutes que tinc pendents i us publico les fotos de les vacances a Calafell on vam fer el que sempre fem: descansar, llegir, descansar i descansar.
Algunes novetats?
Sí!
1.- Tota la família va provar el paddle sup, però jo, personalment, he dimitit de seguir-ho intentant perquè veig que no és per a mi.
2.- Vam patir un incendi a molt poca distància d'on estàvem i vam poder veure com anava creixent el foc, com arribava un únic helicòpter que no donava a l'abast i com finalment arribaven uns quants helicòpters i hidroavions que carregaven l'aigua a la platja mateix i anaven descarregant fins a sufocar-lo.
3.- El Roc i l'Ona cada cop fan més amics i són més autònoms. El Roc va anar uns quants dies a jugar a bàsquet en un camp municipal i tots plegats van fer amistat amb uns nens més petits de Barcelona i Sant Guim.
4.- El Roc i l'Ona van contribuir a la logística domèstica entrant a la roda de rentar plats i anant a buscar el pa i el diari al matí... Es van fent grans...
5.- Vam anar al parc aquàtic Aqualeón i em vaig fotre un castanyot molt important perquè no vaig frenar al final del tobogan i em vaig estampar contra la paret (cap i espatlla). Per sort, me'n vaig escapar barat...
6.- Un dia vam anar amb l'Anna a Sitges per assistir a un concert del Ramon Mirabet.

I, ara les fotos, que són el que compta... I pensar que només fa dues setmanes de tot això...


4 comentaris:

Miles ha dit...

I, com va dir el poeta,
"QualquierA tiempo pasado, fue mejor..."
Bon inici de curs a tots quatre!!
Petons de colors.
Miles

Roger Berenguer ha dit...

Mare meva que grans que es fan ja!!! Molt xules les fotos, totes incloses les de paddle surf!

Que vagi molt bé l'inici de curs! ( i més aquest any que sóc part interessada, je, je...)

P. d C.!

Roger.

Eladi Martínez ha dit...

Miles!
I pensar que fa només dues setmanes que jeiem sobre la sorra i gaudíem del dolç pas del temps... I ara ja anem a tota velocitat...
En fi, suposo que és inevitable...
Petons de colors!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger!
Gràcies!
Si... esperàvem que aquest any el curs també vagi molt bé i et pugui esquitxar una mica... jejeje
Eladi