Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 d’abr. 2016

Òscar Camps, Català de l'Any 2015


Acabo de veure la gala del Català de l'Any 2015. No havia seguit gens la fase prèvia i no tenia ni idea de qui eren els 3 finalistes, però quan ho he vist, he sentit simpatia pels tres: Òscar Camps, Pau Donés i Josep Mª Espinàs. A més a més l'acte ha estat amenitzat per cançons de Ramon Mirabet... o sigui que m'hi he quedat assegut i he desitjat que guanyés l'Òscar Camps.

Segurament pel nom no sabeu de qui us parlo, però si us dic que és el director fundador de Pro-Activa Open Arms, l'ONG de socorristes voluntaris que es juguen la seva vida intentant salvar la dels refugiats que intenten arribar a l'illa de Lesbos... potser llavors sí.

A finals de gener me'n vaig fer ressò a aquest bloc: "Els herois de PRO-ACTIVA OPEN ARMS" i només puc recomanar-vos que rellegiu la notícia.
I, sobretot, que, si no l'heu vist, recupereu el documental "To Kyma. Rescat al Mar Egeu":

IM-PRES-CIN-DI-BLE!!!

I li han donat el premi a l'Òscar Camps.
I m'ha semblat un premi merescudíssim i m'ha impactant el silenci dens i respectuós amb el qual tota la platea de la gala ha escoltat les dures però sàvies paraules d'Òscar Camps en el discurs que ha fet quan ha recollit el premi, denunciant la passivitat i la vergonya del paper dels polítics europeus en aquesta crisis humanitària que es viu dia a dia en les aigües del Mediterrani:

IM-PRES-SIO-NANT!!

I l'ovació tancada i emotiva que ha esclatat quan ha acabat... Ufff! Pell de gallina...

Un premi merescudíssim!!!

La més sincera enhorabona!!

4 comentaris:

Miles ha dit...

M'afegeixo als teus comentaris.
El premi ha estat molt merescut i la part final, com dius bé, IMPRESSIONANT.
Bon cap de setmana i molts petons de colors.

Miles

Anònim ha dit...

Maleïts catalans cracks que fan quedar com a mediocres a tota la resta...

Eladi Martínez ha dit...

Miles,
celebro que sigui una altra cosa en la que estiguem tan d'acord! M'han dit que al Festival CLAM de Navarcles també li donaran un altre premi pròximament.
Bon cap de setmana.

Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007, no passa res si cantem "I'm a looser" mentre aplaudim als que tu anomenes cracks... siguin catalans o no... hi ha lloc per a tothom i és bo reconèixer els mèrits dels que s'ho mereixen...
Eladi