Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de gen. 2016

Nadal 15-16: quines vacances!!

Aquest any hem tingut molt dies de vacances de Nadal, però paradoxalment ha estat l'any que menys hem descansat perquè no hem parat de fer coses i pràcticament cada dia hem tingut alguna cosa apuntada a l'agenda.
Aquest recull d'actes acabarà amb un recull de fotos a les que també he incorporat dues coses que van passar abans de l'inici de les vacances (el pessebre vivent de l'escola de Calders i el concert de Nadal de l'escola de música Ad Libitum).

Som-hi?


  • 23 de desembre: ens passem el dia tancats a casa, fent les postals familiars de Nadal i enllestint la decoració nadalenca de la casa.
  • 24 de desembre: anem a repartir les postals nadalenques que no han d'anar a Correus i anem a comprar i repartim uns petits obsequis nadalencs per a la cangur dels nens (l'estimada Mari) i els 4 avis. A la nit anem a fer cagar el tió a casa dels avis Alarcón i allà fem el sopar de la nit de Nadal, aquest any, una mica més especial perquè vam convidar-hi la Magda i la Montserrat, 2 amigues dels avis que es van portar més que bé durant l'hospitalització i convalescència de la iaia Mª Dolors.
  • 25 de desembre: al matí trobem els regals del pare Nadal al nostre arbre, passem el matí provant-los i anem a fer el dinar de Nadal a casa dels avis Alarcón.
  • 26 de desembre: al matí anem a fer una caminada/cursa popular amb un grup de gent de Calders. Al migdia anem a fer el dinar de Sant Esteve a casa dels avis Martínez (amb cantada de Nadales i connexió via skyper amb el Brasil per saludar el meu germà Sergi i la seva companya Andrea). A la tarda anem amb el Rafa i l'Iker a veure el Catalunya-Euskadi a Barcelona.
  • 27 de desembre: al matí portem el Roc i l'Ona a Olesa de Montserrat on estaran 3 dies d'excursió amb el cau. Després nosaltres marxem fins a Barcelona on passarem 2 dies. En aquest primer anem al teatre Goya a veure l'obra "73 raons per deixar-te" que a mi, personalment, em va agradar molt.
  • 28 de desembre: ens despertem a l'hotel de Barcelona, anem a fer una mica d'exercici vora el mar de bon matí. Després d'esmorzar anem de botigues per Barcelona i al vespre, quan arribem a Manresa parem al cinema a veure "Barcelona, nit d'hivern" (molt recomanable!) abans d'arribar a casa.
  • 29 de desembre: anem a buscar els nens a Olesa de Montserrat i aprofitem per fer un parell d'encàrrecs per Manresa abans d'arribar a casa.
  • 30 de desembre: havent dinat marxem altre cop cap a Barcelona per veure el musical de "El petit príncep" (molt recomanable). Primer berenem al Maremagnum, després sopem al Wok de les Arenes i havent sopat anem a veure els assajos de la cerimònia de les campanades de Cap d'Any de TV3 que l'endemà es farà des de les Fonts de Montjuïc.
  • 31 de desembre: al vespre venen el Jordi, l'Agnès, la Cèlia i la Mireia a celebrar el Cap d'Any a casa nostra.
  • 1 de gener: la família Alarcón ve a casa nostra a dinar.
  • 2 de gener: el Roc juga un torneig de futbol7 a Sallent durant tot el matí, mentre l'Ona recomença les classes de tennis.
  • 3 i 4 de gener: anem a PortAventura amb la Rat, l'Albert i el Guiu i aprofitem per entregar les cartes al Carter Reial d'allà.
  • 5 de gener: tenim un dinar familiar per celebrar l'aniversari de la iaia Mª Dolors. Després anem a veure la Cavalcada de Calders i després cap a casa a esperar el rei Ros que ens porta els regals a casa.
  • 6 de gener: anem a casa de la tieta Rat a dinar.
  • 7 i 8 de gener: ens quedem per casa, descansant i aprofitem per anar a buscar llenya per encendre la llar de foc.
  • 9 de gener: el Roc juga a futbol i el seu equip guanya el Súria per 10-1. Després ens quedem a fer un dinar de germanor amb les famílies i havent dinat fem un partit de pares contra fills. En una jugada caic a terra malament i em faig una subluxació del dit polze de la mà esquerra que acaba amb un embenatge immobilitzador després d'una dolorosa visita a l'hospital. El dia acaba amb el seguiment mediàtic de l'acord d'investidura del nou president de la Generalitat.
  • 10 de gener: mirem esgarrifats tot el que hem fet durant aquestes vacances, seguim la investidura del president Puigdemont i ens preparem per recomençar la rutina demà al matí.

Bufff!
Mireu un grapat de fotos:


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Distretes vacances, ja casi no et deu quedar res a fer per la resta de l’any

Roger Berenguer ha dit...

Mare de Déu quin estres! Llàstima d'aquest final amb lesió! Espero que la tornada no hagi estat massa traumàtica!

Eladi Martínez ha dit...

pons007, ara ho sembla, però espero fer-ne moltes més, de coses, la resta de l'any... jejeje
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger... doncs una mica sí... tantes coses a 'agenda i tants dies llevant-nos d'hora tot i tenir vacances... però... "que nos quiten lo bailao"... I de la lesió.. ja en sentiràs a parlar... grrr!
Eladi

Sabina Redondo ha dit...

Llàstima de la lesió síii, sap greu Eladi, però si ha estat al final de les vacances i heu pogut fer tantes coses...
A més ha estat la mà esquerra, o sigui que segur,segur que la dreta no pararà!
Un petonàs, cuida't molt i ens veurem aviat
Sabina

Eladi Martínez ha dit...

Sabina,
quina il.lusió tornar a notar la teva presència per aquí. Em fa molt feliç tenir-te a prop... Passa-t'ho molt bé per Tenerife!!
Petons de colors!

Eladi