Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de des. 2015

A cagar...!!

 (en episodis anteriors...)

1.- Fa aproximadament un any vaig tenir uns episodis de còlics nefrítics i vaig començar un itinerari d'analítiques, ecografies i visites amb l'uròleg. Al final d'aquella gimcana l'uròleg em va donar una fotocòpia gastada, en castellà (que potser li van donar quan feia la carrera de medicina), amb un seguit d'aliments que seria recomanable reduir o suprimir de la meva dieta... Els incloïen pràcticament tots!!! Vaig decidir no fer-ne cas perquè si no, no sabria què menjar.

2.- A l'agost, a Calafell, vaig tenir un altre còlic i una infecció d'orina i les medicines van estar presents en molts àpats... Les molèsties es van anar allargant diverses setmanes i vaig tornar a encadenar visites mèdiques. L'uròleg, aquest cop era un metge diferent, em va fer les recomanacions generals i em va dir que si aconseguís fer la pedra, es podria analitzar i saber què era el que me les provocava.

3.- El mes d'octubre us explicava ("He fet la pedra") com finalment un cop de sort em va permetre expulsar i recollir "la pedra" i com tenia dipositades esperances en la seva anàlisi per determinar quins aliments me'ls provocaven i poder solucionar finalment aquests molestos problemes que es repeteixen de tant en tant.

. - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -

Fa quinze dies tenia visita per recollir el resultat de l'analítica. Vaig demanar poder plegar de la feina, vaig presentar-me a la visita i... l'analítica encara no estava feta.
Em va donar hora per dues setmanes més endavant... Grrr!!

Finalment aquest divendres, 11 de desembre, era el dia indicat per saber l'esperat resultat. A l'hora convinguda vaig presentar-me a la consulta i l'uròleg em va dir que era de fosfats i de carbonat càlcic...
"Que bé", vaig pensar jo. Ara em dirà quins són els aliments que potencialment tenen aquesta composició i he de mirar d'evitar...
I llavors...
...no us ho creureu...
...llavors...
...llavors va i obre un calaix i treu aquella punyetera fotocòpia gastada, en castellà (que potser li van donar quan feia la carrera de medicina), amb un seguit d'aliments que seria recomanable reduir o suprimir de la meva dieta...on hi seguien estant gairebé tots!!!
I res més.
I es va quedar tan ample.
Jo crec que l'eficàcia de la fotocòpia deu ser absoluta i per això no l'actualitzen...
Tothom qui ha seguit aquelles recomanacions dietètiques no ha tornat a tenir cap còlic perquè... ha mort.
De gana!

O sigui que resulta que després d'una llarguíssima partida superant proves, visites i expulsant la pedra, torno a estar a la casella de sortida.

Doncs, sabeu què us dic?

A cagar!!


5 comentaris:

Anna ha dit...

Jajajaja....a cagar hi aniràs tu quan et torni a apretar el còlic.....i hagis de tornar amb el metge incompetent....a veure si quan hi has de tornar ja s ha jubilat i han actualitzat la fotocòpia...jijiji

txetxu ha dit...

...pués yo no lo entiendo chico!

....con lo facil que tiene que ser evitar todo lo que tiene fosfato y carbonato calcico o como se llame.

Una dieta a base de algas y alpiste para tu que eres piscis(o libra...)y te dejara que ni un pez o pajarito!

Animo mestre!

Txetxu

Anònim ha dit...

Aquella fotocopia serveix per tot, crec que tens una grip i et donen la mateixa fotocòpia, un càncer de pulmó, també, mateixa fotocòpia.

Roger Berenguer ha dit...

A cagar de gust Eladi, clar que si! Com deien els avis "menja bé i caga fort!"
P. d C.

Eladi Martínez ha dit...

Anna, Txetxu, pons007 i Roger: resposta col.lectiva...
Sé que tard o d'hora hauré de tornar a l'uròleg i no en tinc cap ganes, però tampoc no sé quina altra alternativa em queda...el que tinc clar és que no em passaré a una dieta de "algas y alpiste" (jejeje)... ara bé, si un dia vaig al metge per un altre motiu i em treuen la refotuda fotocòpia, em sembla que si que demanaré explicacions... i, sí, Roger, sí, per poc que pugui seguiré menjant de tot i cagant fort (jejeje)
Apa, espero que el Tió us CAGUI moltes coses a tots!

Eladi