Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de nov. 2015

"Cercles" (Sopa de Cabra)

Sempre he estat "sopero".
No és com allò del Beatles o els Stones. A mi m'agradaven Sopa de Cabra i m'agradaven Sau (i molts altres), però si ajuntava la música, les cançons, la imatge, el discurs i tot plegat... doncs m'agradaven més els Sopa de Cabra.
I em van agradar en els seus inicis amb un so més brut dels carrers de Girona. I em van seguir agradant quan van fer-se més populars. I quan van passar-se al castellà i molts els van demonitzar. I quan van tornar a picar pedra des de baix de tot. I quan es van tornar a posar de moda i van fer els seus bons discos de final d'etapa.
I vaig plorar la mort del Ninyin. I vaig gaudir del disc d'homenatge. I vaig assistir sorprès i incrèdul al seu retrobament de l'estiu.
I ara tinc moltes il.lusions posades en aquest nou disc. No sé perquè l'han fet ni si serà un disc puntual o si voldran reemprendre la seva carrera musical (no ho crec).
Només espero tornar a trobar un bon grapat de cançons que em facin sentir i gaudir.

De moment us ofereixo la primera: "Cercles"


 


 

4 comentaris:

Toni ha dit...


Qué tindran algunes cançons, que ens porten en algun moment de la nostra vida.
Jo també molta Sopa i Sau.
Salut company

Anònim ha dit...

rock català, ai uix, no fa per mi

Roger Berenguer ha dit...

Eladi ja saps que jo era més "Sauero" que "Sopero", però ningú ens podrà treure els bons moments passats en la seva companyia, als concerts, al carrer del Cós, de colònies... Mala Sang!!!!

Veig que aquest "Cercles" apunta maneres!

Amunt Sopa!

Eladi Martínez ha dit...

Toni, pons007, Roger,
per a gustos van fer-se els colors... jo no pretenc convèncer ningú per tal que li agrada i Sopa de Cabra i puc acceptar moltes crítiques que se'ls facin, però... què voleu... a mi m'agraden... m'arriben i em transporten...
It's only rock'n'roll but i'd like it!

Eladi