Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de set. 2015

Junts ho podem tot... el vot de la teva vida!

S'acosta la Diada i augmenta l'emoció...

...perquè aquesta Diada ha de ser una nova demostració de la força de la raó i dels somriures, de la convicció en l'anhel de llibertat, de la feina ben feta que serveix per assolir objectius...

Us deixo dos documents gràfics.
D'una banda el cartell de campanya que ha generat la plataforma "Junts pel Sí" (a hores d'ara amb 78.465 candidats) amb la meva imatge al costat de la dels principals candidats.
D'altra banda el vídeo d'inici de campanya de la candidatura "Junts pel Sí", dirigit per Marc Recha i interpretat per 350 candidats, entre anònims i famosos.

Seguim fent bullir l'olla, amb la màxima il.lusió, sense defallir i anant a totes perquè... estem a punt de fer història i... potser sí que aquest serà el vot de la nostra vida!!



1 comentari:

Roger Berenguer ha dit...

Som-hi!!!!!!!!
Visca Catalunya lliure!!!!

Roger