Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de jul. 2015

Concert de les Macedònia (per l'Ona)

Avui amb l'Ona hem anat de concert.
El seu primer concert.
Les MACEDÒNIA!!!
Ha estat tota una experiència i li he demanat si us la volia explicar ella mateixa... i m'ha dit que sí!!
O sigui que us deixo amb la seva crònica del concert i un grapat de fotos:

CRÒNICA DE L'ONA:
Avui, dia 4 de juliol, em pensava que no m'ho passaria molt bé, però no ha sigut així. M'he despertat molt cansada i de sobte m'ha cridat la meva tieta i m'ha dit que era el dia d'AMPANS i hi hauria les MACEDÒNIA i m'he posat molt contenta.
Quan he arribat m'he comprat la samarreta de les MACEDÒNIA. Després m'he fet una foto perquè potser sortiria a un videoclip.
quan ha començat el concert he vist les meves cosines (Jana i Martina). De tant en tant tiraven aigua perquè feia molta calor.
Quan s'ha acabat el concert m'he fet una foto amb cada fruita de les MACEDÒNIA i m'han firmat el seu últim disc que es diu "El món és pels valents".
I quan he sortit d'AMPANS molt contenta i amb molta calor he anat a dinar a casa dels avis Josep i Mª Dolors.


 














4 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Ona, moltes felicitats pel teu primer concert, que a ben segur no serà pas l'últim!

Roger.

Anònim ha dit...

Veig que això de les Macedònia és com una franquícia que va renovant les components quan aquestes és fan grans. Bon exemple per la canalla, quan et facis gran t’apartaran a un racó.

Eladi Martínez ha dit...

Roger,
gràcies pel comentari.. va ser molt interessant anar veient els ulls de l'Ona en cada cosa nova que descobria l'Ona d'aquell concert...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007, no poso les Macedònia com a exemple de res... Algun pare que assitia a aquell concert va dir que les canviaven quan als concerts començava a haver-hi més pares que nens... jejeje... però va ser interessant compartir totes les emocions de l'Ona en aquella seva primera experiència...
Bon estiu!
Eladi