Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

2 de maig 2015

Running in the family

Aquestes dues primeres fotos que il.lustren la notícia pertanyen a Calafell, als estius d'alguns dels darrers anys (2014 i 2012, em sembla), a algunes de les primeres ocasions que vam sortir a córrer petits i grans, uns un tros més gran i uns un tros més petit.
Quan fèiem aquestes sortides sempre em venia al cap la cançó "Running in the family" dels Level 42 perquè allò era el que fèiem: sortir a córrer en família.

Aquest 1 de maig vam anar una mica més enllà, els 4 de casa meva vam anar a la Cursa d'Artés i tots vam córrer. L'Anna va fer la cursa llarga de 10 km, el Roc i jo vam fer la de 5 km i l'Ona va fer la infantil de la seva edat de 600 metres.
Prescindint de la distància que cadascú va fer em va agradar molt la sensació d'estar tots junts fent la mateixa activitat, animant-nos els uns als altres...
Us deixo amb un grapat de fotos del dia i, al final de tot, el vídeo de la cançó "Running in the family" (que segur que a més d'un provocarà pessigolles al paladar i una glopada de sensacions i records...).












5 comentaris:

MARIA DOLORS ha dit...

Moltes Felicitats a tots cuatre per ser tan "Esportistas" i que per molts anys "Qué Bonic". Moltisims petons de colors a tots


Xep i Loli

Anònim ha dit...

Molt be familia!! No hi ha res mes que fer coses en familia. M'encanta

Anònim ha dit...

qualsevol excusa es bona per fer coses en família

Roger Berenguer ha dit...

La família que corre unida! Que maco!! Gaudiu-ne molt!
La cançó genial, feia temps que no l'escoltava!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris!
Eladi