Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de maig 2015

"Los abrazos del 3 de mayo"


Els 2 quadres que il.lustren l'encapçalament d'aquesta notícia són "Los fusilamientos del 3 de mayo" de Francisco de Goya i "El abrazo" de Juan Genovés.

A partir d'aquestes dues obres d'art, una mestra de l'IES Antonio Machado d'Alcalá de Henares (Madrid), Sara López Sepúlveda, va organitzar una flashmob que va titular "Los abrazos del 3 de mayo".
M'ha semblat un treball espectacular la fidel recreació del quadre, la creativitat per fer un petit guió cinematogràfic previ a l'enquadrament, el treball de caracterització i vestuari, l'extraordinari muntatge audiovisual (plans de detall, músiques...) i tot el treball paral.lel que imagino de creativitat, recerca històrica, discussió i reflexió sobre l'actualitat, els valors ètics, l'educació...
E-D-U-C-A-C-I-Ó en majúscules!!
Estic convençudíssim que alumnes, mestres i familiars valoraran i recordaran tota la vida aquesta magnífica experiència educativa en la que van invertir 6 mesos.

Us deixo 2 enllaços en que s'explica mínimament l'experiència i el vídeo. No deixeu de mirar-lo:
Article a la revista digital "Educación 3.0"

5 comentaris:

Anna ha dit...

Guau!!!
Quina passada!!
Fantàstic genial!!

Miles ha dit...

Buenísimo!!!

Bon cap de setmana.

Petons de colors

Miles

Pilar taña ha dit...

M'ha encantat, espectacular

Eladi Martínez ha dit...

Anna, Miles, Pilar, gràcies per la confiança... Celebro que us hagi agradat i compartiu el meu criteri.
Nanit
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Està molt ben fet!