Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

29 de maig 2015

Imatges de maig

Aquest mes de maig han passat moltes coses en pocs dies. Coses que si tingués temps es mereixerien, moltes d'elles, una notícia... però no és el cas.
Us en poso només una foto (podeu clicar-hi a sobre per veure-les més grans) i una petita reflexió.

Començo amb una curiositat. Després de 24 anys de mestre aquest mes vaig fer una cosa que encara no havia fet mai: dinar amb uns companys al passadís de l'escola mentre els nens dinaven també a les classes per culpa d'una excursió en que tot va sortir una mica del revés...

I continuo amb una tonterieta d'un dia que em vaig adormir havent dinat a l'alberg de Castelladral després d'una bona fartanera, amb el Roc al costat. Em fa gràcia la foto...

Aquí es pot veure la reacció de felicitat i alegria quan l'equip de futbol del Roc (l'Artés) va guanyar un dels únics partits de la temporada. Estaven tan contents...
A continuació dues fotos de les colònies escolars d'aquest curs a Coma-Ruga. A la primera estic passant pel parc aeri.


A la segona banyant-me a la platja amb alguns alumnes... Va estar molt bé!!

Les eleccions municipals van deixar a Calders uns resultats clarament dividits. Només que 35 votants haguessin canviat el sentit del seu vot hi hauria hagut un empat total. El nou alcalde de CIU, Eduard Sánchez, té el repte de gestionar aquesta situació i governar per les dues meitats del poble, la que l'ha votat i la que no. Tant de bo tingui molt d'encert i aconsegueixi que tot el poble vagi a la una amb projectes i objectius comuns.
  
A nivell nacional, aquestes imatges elaborades per l'ANC (si cliqueu a sobre podreu veure-les més grans i llegir els textos) demostren que els suports a l'independentisme han crescut respecte de fa 4 anys, tant en nombre total de vots, com en percentatge de vot, com en nombre de regidors obtinguts pels partits declaradament independentistes). I jo que me n'alegro!!


Després d'una temporada plena d'entrebancs i quan gairebé ningú no donava un duro per la salvació, la Bruixa d'Or Manresa es va salvar en la darrera jornada, després de derrotar el líder de l'ACB i campió de la Lliga Europea al seu camp. L'any que ve continuarem l'odissea de viure entre els grans a la lliga ACB. FORÇA RESA!
Després d'una llarga i exitosa trajectòria al Barça, Xavi Hernández, gran jugador, capità i excel.lent persona va anunciar que la temporada vinent abandonaria el club per viure els seus darrers anys professionals a Qatar.

El Barça va aconseguir el títol de Lliga en la que sembla que pot tornar a ser una temporada brillant perquè és a les altres dues finals que li poden donar un nou triplet: la Copa contra el Bilbao i la Champions contra la Juventus.

I acabo amb un recull dels 3 concerts als que he assistit aquest mes de maig, després de molts mesos sense anar-hi. Tots 3 han estat a la sala Voilà de Manresa, un lloc que recomano pel seu caliu i bona programació musical. El primer va ser el del "Quart Primera" amb el seu líder Pere Jou en solitari presentant les cançons de "Neurones a la punta d'un iceberg"..


El segon va ser el del Joan Rovira que presentava el seu "Peix sense espina". Va ser tota una descoberta, totalment recomanable. M'ho vaig passar molt bé!!

Finalment vaig assistir a un concert del Damià Olivella que va ser extraordinari. En format trio va desgranar un repertori solvent de cançons pròpies (del darrer disc "Origen") i ens va delectar amb la interpretació virtuosa de temes blues i funky. Energia i passió desbordants amb uns solos instrumentals fantàstics. Ens ho vam passar molt bé!!!

I he dit "ens" perquè en aquest darrer concert em va acompanyar el Roger i això va fer que la vetllada fos encara més agradable. A part de la màgia i la intensitat de la música que vam gaudir, també vam tenir rialles, conversa i amistat per compartir, al voltant d'uns gintonics d'aranyons boníssims... Gràcies, Roger!

5 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Va ser una gran vetllada Eladi, musicalment bestial i els riures i els gin-tònics d'aranyons no van tenir preu. Com ja vam dir ho hem de repetir!!!
I el sopar de primavera tampoc podem endarrerir-lo ja massa..
Petons de Colors!

Mònica ha dit...

Eladi...un article genial!! Com tots els teus!!!!😉😉😉😉

Mònica ha dit...

Genial!!! Com tots els teus articles!!!😉😉😉

Eladi Martínez ha dit...

Roger! Ho repetirem tants cops com puguem...
Petons de colors!!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Carai, Mònica! NO t'hi poses pas per poc... Doncs, moltes gràcies pel teu entusiasme!
Eladi