Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de maig 2015

2 novetats de Els Amics de les Arts

A aquestes alçades de la pel.lícula ja hauríeu de saber que m'agraden Els Amics de les Arts.
Els trobo enginyosos, divertits i talentosos. M'agraden les músiques i les lletres de les seves cançons, m'agrada la seva manera de ser i m'agraden la majoria dels seus vídeos.

El seu darrer disc, "Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure" l'hem escoltat molt i el trobo un molt bon disc. Doncs resulta que quan el van enregistrar, a part de les 12 cançons que van acabar editant, en tenien 2 més que també els agradaven molt però al final van acabar caient de la llista definitiva.
Però en comptes de guardar-les en un calaix, les van enregistrar igualment i fins i tot van fer-ne un vídeo per a cadascuna. Però no les van ensenyar a ningú.
I ara, un any després de la sortida del disc, ens poden oferir aquestes 2 novetats que havien guardat durant tots aquests mesos.

I són dues cançons que condensen l'essència dels Amics.

Una de reflexiva, melancònica i pausada amb una lletra que és un cant a l'amistat i un vídeo d-e-l-i-c-i-ó-s. Van cantar-la com a primícia aquest Nadal a la gala de RAC1 "És Nadal al món" i ja em va agradar i emocionar molt. I ara, amb aquest vídeo que trobo molt ben pensat i executat, li han acabat de posar la cirereta. Per a mi és una cançó fantàstica amb un vídeo fantàstic:
"La taula petita"

Una d'animada, rítmica i "gamberra", políticament incorrecta i amb un punt de gore en el seu vídeo amb el qual els Amics exploten la seva vena cinematogràfica. Enganxosa i divertida:
"Els Amics s'ajuden en tot"

Feu-hi un cop d'ull i un cop d'orella!