Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de febr. 2015

Només uns versos

Avui estava pensant que feia dies que no publicava cap notícia i que hauria de fer uns "serveis mínims". Van sortint coses a fer, la feina m'encalça, s'acosta la propera Calderina...
... i enmig de tot això he xequejat el correu i ha arribat la inspiració.

Cada dia rebo un correu diari de la web "Rodamots" en que presenta una paraula, la seva etimologia, el seu significat, algunes fragments literaris en que s'usa i, de regal final, "La frase del dia". Es tracta d'una frase d'algun artista o pensador que pretén fer reflexionar sobre algun aspecte o provocar alguna emoció.

Doncs avui eren uns versos d'una joveníssima poetessa de qui no havia sentit a parlar mai: Àngels Gregori (nascuda al 1985, tot just té 30 anys). Malgrat la seva joventut ha guanyat diversos premis de poesia i ha publicat 5 llibres.

Doncs els versos que m'han captivat són d'un poema anomenat "Moonshadow", probablement del llibre "New York, Nabokov & Bicicletes".
Us els deixaré com a cloenda de la notícia, reverberant, a veure si també a vosaltres us provoquen alguna reacció. Diuen així:

"La dona que no sóc, la filla que no he estat
i la mare que mai seré, 
ara enfilen juntes el carrer i, de tant en tant, 
s'aturen, parlen entre elles, i riuen."