Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de des. 2014

Nadala 2014 -el making off

(ahir la nadala, avui el "making off")
Com cada any, després de veure la nadala familiar, falta saber com es va gestar: el making off.

Aquest any el vers va venir d'una revolada un màgic migdia del dia 1 de desembre. Després de rebre una molt bona notícia a nivell de salut familiar i amb els ulls entelats em va sortir el poema.
D'una tirada.

Després vaig tenir una primera idea sobre com podia ser la foto. Estava clar que el concepte era l'agraïment i la paraula "gràcies"


La idea va ser desestimada i anaven passant els dies sense que en tinguéssim cap altra de potable (tampoc teníem gaire temps per posar-nos-hi). Al final, el diumenge 21 vaig tenir una nova idea, formar les lletres de la paraula "GRÀCIES" amb els nostres objectes quotidians. 


M'hi vaig començar a posar i de seguida vaig tenir la idea per a la "I": la melòdica de l'Ona i una pilota del Roc.


Això em va donar la idea d'utilitzar elements de les activitats extraescolars dels nens i la "E" va sortir amb la roba de futbol del Roc.


La "S" amb les malles de gimnàstica de l'Ona.


Però aquí em vaig encallar i vaig demanar ajuda a l'Ona. Li vaig explicar la idea i ella va posar la seva diadema sobre la taula i va dir: la "C".


Llavors entre els dos vam decidir fer la "A" amb llibres.


Només quedaven la "R" i la "G", però ja no sabia què més utilitzar. A més la forma de les lletres era més complicada. Fins llavors tot eren coses dels nens i vaig pensar que potser podríem fer servir coses meves i de l'Anna per a aquestes dues últimes lletres. Vaig pensar en la meva guitarra i, amb l'ajut d'un faristol va aparèixer la "R".


Llavors li vaig dir a l'Anna que muntés una "G" amb les seves coses de córrer i va fer la millor composició de totes (hi ha tots els detalls...).


Després només va faltar una mica de postproducció informàtica amb les lletres i per tenir-ho tot ens calia fer una foto dels nens. 
Però estaven esveradíssims i abans que poguéssim aprofitar la que finalment ha sortit, vam haver de fer-ne unes quantes. Aquí teniu algunes d'aquestes "tomes falses".





Després, acabar de decidir la composició, el color de les cartolines i córrer a les botigues a comprar-ho tot. I veient-nos anar de bòlit el Roc em va dir:
- Papa, per què ens compliquem tant la vida amb la felicitació de Nadal? Si els altres fan una foto i ja està o compren una postal normal.

I jo li vaig contestar:
- Per què ens agrada fer-la maca. I a la gent quan la rep també li agrada.

O sigui que espero que us hagi agradat... la felicitació i saber la història de com es va construir.
Bones festes a tothom!

8 comentaris:

pilar ha dit...

Aixo si que tens reo ,els que rebem la vostre felicitacio ,ens alegre el cort i smble mes festa ,el puge perticipa del vostra Nadal
Bones Festas
Petons de colors de Solsona
Pilar

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies per ser-hi sempre, Pilar.
Records a Solsona, bones festes, bona entrada al 2015 i petons de colors!
Eladi

Anònim ha dit...

Bones Festes Familia!!! La postal molt maca

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, "anònim", llàstima que no sàpiga qui ets per agrair-t'ho personalment.
Igualment bones festes per a tu i els teus.
Eladi

Anònim ha dit...



Un altre Anónim

La felicitació molt maca i el significat més, petons de colors a tota la familia.
Anónim

Roger Berenguer ha dit...

És veritat que cada Nadal, en rebre la vostra postal, em ve al cap el mateix comentari que et va fer el Roc: Com és que es complica tant la vida?

Llavors, amb la postal als dits i veient amb l'amor i la il·lusió amb què la feu, només queda dir que ja s'ha convertit en una tradició més del meu Nadal i que em fa sentir molt orgullós de ser amic vostre.

Molt bones festes i que tingueu una magnífica entrada d'any!!!

... i la sortida espero que també, gaudiu molt a Port Aventura!! ;-)

Petons de Colors, freds i glaçats!

Eladi Martínez ha dit...

"Un altre anònim", igual com vaig dir-li a l'altre "anònim", et dono les gràcies pel comentari i em lamento de no saber qui ets per poder-t'ho agrair personalment.
I t'envio també per a tu i els teus els millors desitjos per al 2015 i uns quants petons de colors!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger, moltes gràcies pel comentari i la valoració. Tant com per a tu s'ha fet tradició "rebre-la", per a nosaltres s'ha fet tradició fer-la. I no pas de qualsevol manera, cada any ha de tenir un "perquè" i un "com" que ens agradi i ens faci pensar qeu agradarà als que la rebreu.
Molt bona entrada al 2015!
Petons de colors!
Eladi