Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de nov. 2014

El 9N votaré per tu


M'agrada 
l'últim espot 
de la campanya 
"Ara és l'hora":

 el 9N votaré per tu!!


4 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Està molt bé la campanya i evidentment que votarem pel Josep, però bàsicament hem de votar per TOTS NOSALTRES, ens hi va el futur com a Poble. Hi hem d'anar tots els que tinguem una mínima sensibilitat democràtica, i un compromís amb el País on vivim.

Eladi Martínez ha dit...

He posat el Josep per continuar el clima de l'espot on tothom recorda una persona desapareguda que no podrà votar. També hi podria haver posat el meu avi, la Montse Careta, el Manel Vicente o altres que van quedar pel camí.
Però evidentment que també votarem per NOSALTRES i pel Roc i per l'Ona i tots els que en el futur tenim la il.lusió que visquin en una Catalunya lliure.
Petons de colors!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Ho he "pillat" Eladi, ha estat una excel·lent picada d'ullet a l'espot, i evidentment hem de lluitar pels que ja no hi són i que ben segur ho haurien fet amb totes les seves forces. I per tots nosaltres, i per deixar en evidència aquests fatxes del PP i tots els qui els hi fan la gara-gara, i per construir un futur millor pel Roc, l'Ona, el Marc, la Claùdia...
El 9N tots a participar!

Eladi Martínez ha dit...

Molt bé, Roger: "no hase falta desir nada mas"
Tots som 9N!!
Eladi