Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de nov. 2014

9N. Hem votat. Hem guanyat!

És tard i no tinc temps per estendre'm amb una llarga notícia. I estic una mica cansat després d'haver estat tot el dia a la Mesa electoral (des de les 8 del matí fins a les 21:30).
Però no me'n vull anar a dormir sense dir algunes coses:
1.- Ha estat una jornada històrica i molt emotiva.
2.- Estic orgullosíssim d'haver-ne format part com a voluntari a la mesa de Calders.
3.- Estic orgullosíssim del que estem fent els catalans i de com ho estem fent.
4.- A Calders han votat 523 persones (no teníem un cens per fer estadístiques però la gent valorava que potser havia votat un 80-85% dels que podrien haver-ho fet).
5.- Els resultats de Calders han estat:
  • SI-SI: 487
  • SI-NO: 14
  • SI-blanc: 1
  • NO: 9
  • blanc: 5
  • altres: 7
6.- A Catalunya la participació s'estima per sobre dels 2 milions de persones i les imatges de la primera hora del matí han estat espectaculars.

Demà intentaré fer una notícia completa explicant la jornada, però ara ho deixo amb un grapat de fotos de la jornada a Calders.













2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Visca Catalunya i la seva gent, tots els qui ho heu fet possible. Jornada històrica que esperem serveixi per posar la primera pedra d'alguna cosa més important.

Felicitats Eladi per la tasca que has fet com a voluntari, i com a narrador de tota aquesta història que estem creant..

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger. En els darrers anys hem viscut unes quantes jornades històriques i plenes d'emoció (les Vies CAtalanes, les "V"...) però sento que això d'ahir va ser encara més important, més sòlid, més contundent. Va ser un acte de sobirania, de desobediència serena i alegre, una demostració d'organització, rigor i serietat, una demostració de força constructiva... I tot plegat ens dóna una credibilitat immensa. A nosaltres mateixos i al món sencer.
Orgullós de ser català!
Visca Catalunya lliure!
Eladi