Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 d’oct. 2014

L'arbre dels petits valents

Els Amics de l'Hospital Sant Joan de Déu han presentat la seva nova campanya anomenada l’Arbre dels Petits Valents, que aquest any anirà destinada a aconseguir els fons que falten per acabar el nou Hospital de Dia que estarà ambientat en un bosc.

Un Hospital de Dia és un espai dins d'un hospital destinat a facilitar el tractament de forma ambulatòria, és a dir, sense ingrés. S’utilitzen especialment durant els tractaments de quimioteràpia, encara que també per a altres malalties no oncològiques.
Aquesta unitat d’hospitalització a temps parcial permetrà als Petits Valents (majoritàriament nens malalts de càncer) rebre el tractament que necessiten i poder tornar a casa per fer la seva vida el més normalitzada possible, sense desvincular-se del seu medi familiar, social i educatiu.

Aquest projecte s’ha fet en col·laboració amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, que col·laboraran amb la campanya venent capsetes de caramels amb l’objectiu de recaptar els 600.000 euros que calen.
Des de l’Hospital Sant Joan de Déu han produït aquestes capsetes de caramels sense sucre ni gluten i amb gust a fruites del bosc, que anomenen els fruits de l’arbre dels petits valents per tal que els ciutadans puguin adquirir-les a través de les farmàcies i fer així la seva contribució a què la nova instal·lació sigui una realitat.

Les capsetes es van posar a la venda el passat dijous, 2 d’octubre, a les més de 3.200 farmàcies de Catalunya que s’han sumat a la campanya, a un preu de 2,5 euros.

Ara només falta trobar si la nostra farmàcia té aquestes pastilles i fer un petit gest (o uns quants) per contribuir a aquesta bona causa.
Aquesta campanya m'ha recordat a aquella altra de "Pastillas contra el dolor ajeno" (Metges Sense Fronteres) que també vaig difondre a través del bloc i en la que vaig col.laborar. Des d'aquí us animo a difondre la notícia i a col.laborar-hi en la mesura del possible.

6 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt bona iniciativa. Evidentment hi col·laborarem! Posa l'enllaç al feisbuc i el farem córrer.

Eladi Martínez ha dit...

Ja està fet, Roger. I ja he vist que l'has començat a fer córrer. Gràcies per col.laborar a escampar-ho. Jo també crec que és una bona causa i una bona iniciativa!
Eladi

Mª Dolors i Xep ha dit...

Eladi, ets un GENI, no sé com trobes tantes notícies, doncs no ens hem enterat de "les pastilletes" ni per Regió7, ni Tele. Gràcies per la informació, doncs al anar a la farmàcia ja preguntaré.

Eladi Martínez ha dit...

Mª Dolors i Xep,
de res, de res... i no sóc pas cap "geni", me'n vaig assabentar pel facebook i l'únic que he fet és contribuir a escampar-ho, com espero que també feu vosaltres.
Siau!
Eladi

Anna ha dit...

Per una bona causa...i la nena del cartell de propaganda és de Manresa...
Cal col.labora-hi..ªª

Eladi Martínez ha dit...

I tant que sí, Anna. Comprem capsetes de pastilletes, convidem tothom a menjar-ne i els expliquem per a què són... Que corri el boca-orella!