Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

29 d’oct. 2014

Corre, Joe, corre...!!

Sona el despertador a les 7 del matí. Faig un petó i una abraçada a l'Anna i li xiuxiuejo:
- CORRE, Anna, que avui hem d'anar d'hora a deixar l'Ona a acollida perquè pugui fer els deures...
I comencem a CÓRRER.
Mentre un para taula i va recordant els nens que s'han de vestir, l'altre fa l'esmorzar. Primer es dutxa un, després l'altre. Entremig s'han de baixar les bosses al cotxe, fer els llits... i sortir CORRENT cap a l'escola de Calders.
Deixem els nens d'una esgarrapada i sense perdre temps cap a Manresa. Conduir. Aparcar. I a les 9 h puntuals a classe.

A les 9 mentre els nens llegeixen, compto els diners de l'excursió i els envio a secretaria. Cal contestar l'enigma de la Gimcana de les Llengües que avui és l'últim dia. Després corregim els deures, expliquem el tema d'avui, posem uns quants exercicis... Nens agafeu l'esmorzar que és hora de baixar al pati.
He d'aprofitar per anar al lavabo, però una companya em demana que li doni un cop de mà i sense adonar-nos-en passa l'estona. Ja són les 11. Visita exprés al lavabo i CORRENT cap a la classe.
D'11 a 12 una classe més o menys normal, sense haver de CÓRRER més del compte.
A les 12 fem una classe molt xula. Cada nen s'ha inventat un poema i com que vull posar-los al bloc a mesura que el van llegint davant dels companys jo els vaig transcrivint a l'ordinador. Les busques del rellotge CORREN tan de pressa com els nens llegint el poema i acaben just a temps de... baixar CORRENT per anar a casa perquè... avui he d'anar a Calders a recollir els nens.
Cotxe. Rac1. Manresa-Calders.
- Va, nens, que he d'anar a dinar.
Cotxe. Disc de Frozen. Calders-Manresa.
Una mica abans de les 2 arribo a casa dels sogres. Dino. Una mica abans de dos quarts de tres surto per tornar a treballar. Aparco i engego els ordinadors.
Em toca taller de bloc de cicle. Hem de redactar notícies, fer fotos, seleccionar, corregir, penjar a internet. 16 nens treballant alhora en els diversos continguts i jo supervisant-ho tot i penjant-ho al bloc de cicle. És trepidant, estimulant i estressant.
- Ja hem acabat el text...!
- Voleu fer el favor de seure i revisar-lo? Vosaltres ja heu seleccionat les fotos? Però no em feu el mateix a 4 ordinadors, escriviu només en un i poseu-vos d'acord... Un moment, ja vinc a gravar-vos-ho, espereu un moment que acabo de penjar aquestes fotos...
A dos quarts de 5 hem acabat just a temps. I sortim CORRENT cap a les tutories perquè en mitja hora hem de canviar els encarregats, parlar de l'excursió de demà i mirar les 5 noves notícies que hem posat al bloc.
A les 5 menys 10 recollim puntuals perquè he de sortir CORRENT a buscar el Roc i l'Ona a casa dels avis. Hi arribo ràpidament i els porto altre cop a la nostra escola perquè el Roc entrena a bàsquet. Fem un parell d'encàrrecs i m'emporto l'Ona a música. De 6 a dos quarts de set faig un cafè (mentrestant l'Anna està comprant per al cap de setmana). A dos quarts de set recollim l'Ona i ens retrobem amb l'Anna i el Roc que ja ha sortit de bàsquet.
Sortim CORRENT perquè l'Anna ha de saltar a fer un encàrrec en una botiga abans que no tanquin. Ens retrobem a casa dels sogres i sortim cap a casa. Però abans hem de parar a comprar tall (avui és això, un altre dia serà a posar benzina...).
Arribem a Calders sobre quarts de nou.
- Va, Ona a la dutxa. I tu, Roc, posa't a estudiar una mica que demà et preguntaran Medi.
Mentrestant anem parant taula i enllestint el sopar. De passada engeguem una rentadora i l'ordinador. Miro una mica el correu i el facebook. Tinc feina de l'escola (aquell coi d'exàmens que costen tant de corregir...) però em sembla que no en faré gaire, avui "tampoc" no en tinc ganes.
Sopem tard... massa tard...
- Va a rentar-se les dents i fer un pipi... Va, que ja són les 10!!!
Posem els nens al llit. Descarreguem les fotos de la càmera. Hem de preparar el dinar de demà que anem d'excursió. He de rentar plats.
I vull fer una notícia al picalapica que expliqui el puto ritme que hem portat avui.
Ja tinc el títol: CORRE, JOE, CORRE!!

8 comentaris:

Anna ha dit...

ja,ja,ja,ja,...corre, Eladi, corre...no t´aturis...
SIIII...atura't, relaxa't, disfruta, viu...oxigena't...vaaa...que venen 4 dies que se' ns posaran genial...

Roger Berenguer ha dit...

Osti Eladi, m'has estressat fins i tot a mi!!!! Sort que ara teniu unes mini-vacances de mestre i carregareu piles..
Corre, Forest, corre!!!!!

Eladi Martínez ha dit...

Anna,
jajajaja...
tu també participes a la mateixa pel.lícula... Una colla de dies corren sense parar i, llavors,quan podem, agafar oxigen i respirar...
A veure si ens trobem...
Un petó!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger,
em fa gràcia el text que he escrit i encara més la foto que vaig triar per il.lustra-lo amb el Forrest... així em sento tot sovint... però aquest Pont em recupero...
Fins aviat!
Eladi

Anònim ha dit...

Dons com totes les families que treballen i tienen fills no?

Eladi Martínez ha dit...

Suposo, "anònim"... cadascú se sap lo seu...
Eladi

Anònim ha dit...

Eladi ara ja tens una altre causa de perdua de pes. L'estres!!!

Eladi Martínez ha dit...

"Anònim" (que no sé si ets el mateix "anònim" de l'anterior comentari o un altre...), aquesta causa estava clara i crec que ja l'havia esmentat en la notícia: els nervis i l'estrès...
Eladi