Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 d’oct. 2014

Belhoula Amir

Aquest noi de la foto és en BELHOULA AMIR, dibuixant i dissenyador gràfic francès que acabo de descobrir, a través d'un post en un bloc que no havia visitat mai (www.kireei.com).
Els dibuixos m'han cridat l'atenció i he buscat la sèrie d'on estaven extrets, titulada "Alone": tot són figures humanes solitàries dintre de grans espais oberts.
M'han semblat  imatges suggerents i buscant informació sobre l'autor i l'obra he trobat aquesta descripció (traduïda del francès)


"No sé si l'il·lustrador francès Belhoula Amir és un solitari, però el seu treball us farà pensar que sens dubte necessita un o dos amics.
L'artista es va fer famós amb les seves múltiples sèries  d'obres que anomenà "Alone", on utilitza la monotonia i la buidor per representar l'aïllament de les persones. Ja es tracti d'un camp o una piscina, els seus minúsculs i perduts personatges ens mostren que som realment petits fragments de res en un món gegant.
Aquests treballs suggereixen la bellesa salvatge de la natura, tot evocant com de fàcil és estar sol i com els nostres sentiments ens aïllen, encara que estiguem enmig d'una multitud. Aquestes obres no pretenen ser depriments, però poden amb tota certesa nodrir-nos d'un cert sentiment de solitud, que és com naixem, vivim i morim.
[...] Una obra original i de gran abast per a un artista brillant
".

Ara jutgeu vosaltres mateixos si aquestes imatges us agraden o no:









3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Els dibuixos estan molt bé! Potser si que és un solitari, però a vegades aquella dita de "millor sol que mal acompanyat".

Roger Berenguer ha dit...

es compleix...

Eladi Martínez ha dit...

Roger, coincideixo amb tu que els dibuixos estan molt bé... No m'importaria tenir-ne un per il.lustrar algun pany de paret...
Eladi