Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

19 de set. 2014

Records de l'estiu 2014

Ja se'n va aquest estiu i ens deixa novament la rutina grisosa de la resta de l'any amb les presses, les obligacions i els horaris impossibles...
Ha estat diferent dels darrers estius, potser no tan esplèndid, però ara tiro la vista enrere i no puc deixar d'enyorar moments viscuts que per sort han quedat atrapats en cares il.lusionades, paisatges bucòlics, divertides imatges... àpats en bona companyia, retrobades amb amics, platges fantàstiques, llunes plenes, postes de sol, somriures trapelles, mirades enamorades, petons apassionats, emocions compartides, descobertes, confirmacions...
Us deixo amb un grapat d'imatges que per a mi són prou significatives d'aquestes vivències que he viscut aquest estiu 2014.
Gaudiu-ne tant com jo!

6 comentaris:

Xep i Mª Dolors ha dit...

Doncs gaudiu molt de tots els estius, ja sabeu per bones referències "Que els estius són curts" de dies bonics i plens de claror i els "hiverns, molt llargs" i dies curts i apagats. Petons de colors.
Xep i Mª Dolors

Anna ha dit...

Un estiu diferent, sens dubte, però queda en el record els bons moments que també n´hi han hagut....i l'esperança de què el pròxim sigui moooolt millor... :)

Eladi Martínez ha dit...

Xep i Mª Dolors, sempre intentem gaudir del moment present, tant com sabem i com podem.
Tots ahuríem de fer-ho sempre encara que no sempre és fàcil...
Petons de colors!

Eladi Martínez ha dit...

Anna, no puc estar més d'acord amb el que dius. Sempre hi ha algú que TEM que no pugui ser, però jo estic segur que sí. ;-)
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Ja veureu com l'estiu que ve farà més caloreta i tot serà millor!!!

Eladi Martínez ha dit...

Brindem per això, Roger, amb mojitos, amb Jim Beam o amb aigua de l'aixeta, però brindem per això!!
Petons de colors!!
Eladi