Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de set. 2014

La "V": 11-9-2014

Aquesta notícia pretén deixar constància de la meva participació als actes de la Diada de l'11 de setembre de 2014.

Al matí, a Calders vam participar d'una acte simbòlic i institucional en que les diferents entitats i particulars del poble van sumar el seu suport al procés nacional.
Després vam fer la tradicional cantada del Cant de la Senyera i els Segadors dalt del Puig, mentre hissàvem l'estelada i fèiem un assaig de la "V".
Més tard vam adreçar-nos al punt de sortida dels 2 autocars que des de Calders vam confluir a la Gran Via de Barcelona per formar part de la impressionant "V".
Allà, malgrat l'excel.lent organització dels voluntaris de l'ANC vam passar una tarda una mica feixuga a peu dret, sota un sol de justícia, suant i estant apinyats junt a moltes d'altres persones, contribuint a construir una cosa en la que creiem fermament i de la que no vam ser del tot conscients fins que vam començar a rebre fotos que certificaven com havíem fet una immensa senyera humana de quilòmetres i quilòmetres de llargada. I un cop més vam fer-ho de manera pacífica, cívica, festiva i positiva.
I vam tornar a casa amb la satisfacció d'haver sumat un gra de sorra a aquesta ambiciosa empresa que pas a pas camina cap a la seva consecució. Il.lusionats i esperançats que el final feliç estigui una mica més a prop. I ara ja esperem els propers moviments de la partida d'escacs que és aquest privilegiat moment històric que estem vivint.
Com a anècdota les 3 fotos finals expliquen la gènesi de la impressionant foto de l'Anna que sembla que emuli la de la Marsellesa guiant el poble francès vers la llibertat...
















10 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt maques les fotos de l'Anna Mari, moltes felicitats a ella des d'aquí per la bona feina, i també al "suport" literal que va tenir en tu Eladi, je, je..
A veure si tot això que fem amb tanta il·lusió, tantes ganes i perquè no, amb tant sacrifici, pugui algun dia arribar a bon port. Visca Catalunya!

Anònim ha dit...

Fotografies magnífiques i una experiència inoblidable. Estem fent història! Imma

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger. Compartim el teu desig de no defallir i arribar a bon port. No en tenim cap garantia, però hi som més a prop que mai.
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Imma. Realment estem vivint uns anys inoblidables, intensos, emocionants i històrics. Pensar que d'aquí a uns anys això s'estudiï als llibres d'història i puguem explicar que en vam ser protagonistes directes de primera mà... seria tan maco!!!
Eladi

Miles ha dit...

Sens cap mena de dubte...

Em quedo amb la darrera foto...

La libertad guiando al pueblo!!.

Petons de colors.

Miles

Roger Berenguer ha dit...

És veritat Miles, ja, ja.. Hi ha un petit detall de diferència només ;-)

Eladi Martínez ha dit...

Miles! Roger! Li haurem de dir a l'Anna que miri el quadre en qüestió i busca les 2 diferències, je, je, je...
http://enciclopedia.us.es/images/b/ba/La_libertad_guiando_al_pueblo_%281830%29.jpg

Anna ha dit...

Jajaja,,,,,Res de Libertad guiando al pueblo que jo sóc molt tallada i d´educació cristiana...jajajaja....
Ara que gràcies pels piropos....

Eladi Martínez ha dit...

Anna, ora pro nobis... ;-) i ara que no ens sent ningú, doncs... que bona que estàs! ;-)
Segur que t'has posat vermella, je, je, je...
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Secundo el comentari Eladi!!!! ;-)